akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Syf zrobiony przez OgrodnikM

Wyszukiwarka Forumowa:
O

ogrodnikM

Guest
Uwazajcie na tego hicksa, straszyl mnie psami, poskarzyl sie do yebaka (moda) i mnie zbanowal na pol roku.
Goscia nie powinno tu byc, nie dawajcie mu zadnych danych.
Na os jakby chcial to nie podawajcie adresow bo to kapus.
Nara andy nie odpuszcze Ci za straszenie policja na privie

dnx

the jungle is massive
Buchów
6
Odznaki
1
Mogę tylko potwierdzić ze przypalowiec z niego i tyle. Robil relki na tych swoich panelach diy i tych samych zdjec paneli uzywal na olx'ie do ich sprzedazy... Bezmozgowie i wcale nie zdziwie sie jak przypalu narobil sobie i innym.
A tu jeszcze wychodza lepsze widze brudy....

OgrodnikM: rozwin temat troche bo moderacja za friko tez tak nie banuje.
Ale uwazac na osobnika raczej zalecam, jesli wogole jeszcze tu jest.

...i zeby psiarnia straszyc

O

ogrodnikM

Guest
Kiedys sie z nim klocilem o barwe swiatla, to pisal mi na privie ze jak nie przestane to zglosi to na policje, pisalem do yebaka o to to mi w***al bana i usuwal moje posty, takze pewnie razem wspolpracuja.

Uwazajcir na niego. Tyle

S

Sławuś z council estate.

Guest
Kiedys sie z nim klocilem o barwe swiatla, to pisal mi na privie ze jak nie przestane to zglosi to na policje, pisalem do yebaka o to to mi w***al bana i usuwal moje posty, takze pewnie razem wspolpracuja.

To cenna informacja. Dziękuję że podzieliłeś się nią z nami. Do tej pory myślałem że dostałeś tego bana za post o treści "(...)sram na to frajerskie forum jak takie k***y jak ty sa moderatorami. Yebal was pies k***y osrane" ale widzę teraz że byłem w błędzie.

O

ogrodnikM

Guest
Za to dostalem ale wam sie nalezalo kilka slow otuchy jak nie reagowaliscie w ogole!
Ty go tu nie bron ice bo pewnie tez masz krew na rekach w tej kwestii.
Kolejny broni tego andiego, wiem ze wam nawlazil w du*e a wy to lubicie ale sory, z kim sie zadajesz takim sie stajesz.

---------- Post Zaktualizowany 21:29 ---------- Data pierwszego postu 21:14 ----------

I druga sprawa ice jak juz jestes taki porzadny to wytlumacz czemu ten Twoj dupowlaz ma dwa takie same watki? Inni by dostali warna.
Ice co to ma byc ze frajer psami straszy a wy go zawziecie bronicie? Trzymacie z psami czy ki ch*j? Pewnie tez masz krew na rekach i pare dobrych urlopow siadlo za nazwiska co?
Banujcie mnie, nie zalezy mi bo tu wylegarnia frajerow, a ta piz*a andy nawet nic nie napisze bo trzesie portkami bo wie ze tak bylo i nie zaprzeczy. Andy pol roku szybko minelo co? Haha

Football Manager

Well-known member
Weteran
Buchów
6,480
Odznaki
3
andy.hicks to jest przypał jakich dawno nie widziałem...

S

Sławuś z council estate.

Guest
Nie zgłoszono nam dotychczas formalnie żadnych zastrzeżeń co do andy hicksa więc się nim nie zajmowaliśmy natomiast padły z twojej strony wyzwiska oraz konkretne zarzuty pod adresem forum i zajmiemy się nimi.

Masz trzy wyjścia z sytuacji:

1 Dostarczyć (szybko) dowodów na zarzuty które widnieją w twoich postach powyżej.

2 Wycofać zarzuty, przeprosić i się uspokoić.

3. Zniknać z forum.

Które wybierasz?

Ostatnia edycja:
O

ogrodnikM

Guest
Nie zmienia to faktu kogo kryjecie. Niech sie cale forum dowie co robicie.
Oczywiscir ze usuwam konto bo andy juz pewnie doniosl gdzie trzeba.
Bijcie strzale, powtorza to osiedla cale!

S

Sławuś z council estate.

Guest
Tak myślałem.

Good riddance.

Przenoszę ten gnój do śmietnika.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół