• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Szałwia wieszcza (Salvia divinorum) - Wątek ogólny

Wyszukiwarka Forumowa:

Grrreg

New member
Buchów
1
To uważaj, żebyś się nie wpierdzielił za daleko, bo psychodeliki czasami mogą nieźle pociągnąć. Szczególnie, jak masz wywalone ego. Wtedy następuje piękne sprowadzenie na ziemię ;) A szałwia jest dość mocna. Trip może nie jest jakiś długi, ale w Twojej głowie czas się wydłuża niesamowicie. Kolega próbował i myślał, że już nie wróci z tego tripa. A nazwijmy to, z niejednego pieca chleb jadł :p

Dlaczego miałby wymoderować? Przecież my sobie tutaj tylko śmieszkujemy i teoretyzujemy. Nikt przecież na serio nie myśli o uprawie takich roślin w naszym wspaniałym kraju :p
No widzisz, śmieszki śmieszkami a życie życiem

Jakiszwierzak

Well-known member
Buchów
194
Odznaki
2
To uważaj, żebyś się nie wpierdzielił za daleko, bo psychodeliki czasami mogą nieźle pociągnąć. Szczególnie, jak masz wywalone ego. Wtedy następuje piękne sprowadzenie na ziemię ;) A szałwia jest dość mocna. Trip może nie jest jakiś długi, ale w Twojej głowie czas się wydłuża niesamowicie. Kolega próbował i myślał, że już nie wróci z tego tripa. A nazwijmy to, z niejednego pieca chleb jadł :p

Dlaczego miałby wymoderować? Przecież my sobie tutaj tylko śmieszkujemy i teoretyzujemy. Nikt przecież na serio nie myśli o uprawie takich roślin w naszym wspaniałym kraju :p
A no, uważać trzeba zdecydowanie. Nauczyłem się tego już eksperymentując kiedyś z chemią i wpie****ając się bardzo szybko w stimy i opio, teraz już 5 lat czystości od tego ścierwa. Z ego to mi aktualnie ciężko ocenić, chyba właśnie głównie dzięki grzybom (i temu jak poukładałem sobie życie, same grzyby nie załatwią nic) przestałem się czuć jak gòwno najgorsze, żeby tylko w narcyzm nie przeskoczyć :p miałem takiego “kilkunastoletniego” tripa który trwał w rzeczywistości 20min po jakimś syntetycznym kannabinoidzie, straszne gowno, nic przyjemnego, na pewno bym nie powtórzył tymbardziej ze względów bezpieczeństwa, ale przeżycie ciekawe i nie żałuję :toke:

Grrreg

New member
Buchów
1
... 🌱🪴🌿 ... Ktoś ma tu jakieś ciekawe książki na ten temat, pewno najlepiej by było bliżej wiosny poczytać ?

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół