• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Szałwia wieszcza (Salvia divinorum) - Wątek ogólny

Wyszukiwarka Forumowa:

Grrreg

New member
Buchów
1
To uważaj, żebyś się nie wpierdzielił za daleko, bo psychodeliki czasami mogą nieźle pociągnąć. Szczególnie, jak masz wywalone ego. Wtedy następuje piękne sprowadzenie na ziemię ;) A szałwia jest dość mocna. Trip może nie jest jakiś długi, ale w Twojej głowie czas się wydłuża niesamowicie. Kolega próbował i myślał, że już nie wróci z tego tripa. A nazwijmy to, z niejednego pieca chleb jadł :p

Dlaczego miałby wymoderować? Przecież my sobie tutaj tylko śmieszkujemy i teoretyzujemy. Nikt przecież na serio nie myśli o uprawie takich roślin w naszym wspaniałym kraju :p
No widzisz, śmieszki śmieszkami a życie życiem

Jakiszwierzak

Active member
Buchów
47
To uważaj, żebyś się nie wpierdzielił za daleko, bo psychodeliki czasami mogą nieźle pociągnąć. Szczególnie, jak masz wywalone ego. Wtedy następuje piękne sprowadzenie na ziemię ;) A szałwia jest dość mocna. Trip może nie jest jakiś długi, ale w Twojej głowie czas się wydłuża niesamowicie. Kolega próbował i myślał, że już nie wróci z tego tripa. A nazwijmy to, z niejednego pieca chleb jadł :p

Dlaczego miałby wymoderować? Przecież my sobie tutaj tylko śmieszkujemy i teoretyzujemy. Nikt przecież na serio nie myśli o uprawie takich roślin w naszym wspaniałym kraju :p
A no, uważać trzeba zdecydowanie. Nauczyłem się tego już eksperymentując kiedyś z chemią i wpie****ając się bardzo szybko w stimy i opio, teraz już 5 lat czystości od tego ścierwa. Z ego to mi aktualnie ciężko ocenić, chyba właśnie głównie dzięki grzybom (i temu jak poukładałem sobie życie, same grzyby nie załatwią nic) przestałem się czuć jak gòwno najgorsze, żeby tylko w narcyzm nie przeskoczyć :p miałem takiego “kilkunastoletniego” tripa który trwał w rzeczywistości 20min po jakimś syntetycznym kannabinoidzie, straszne gowno, nic przyjemnego, na pewno bym nie powtórzył tymbardziej ze względów bezpieczeństwa, ale przeżycie ciekawe i nie żałuję :toke:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół