akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

SZacunek na forum kultura osobista i te sprawy

Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.

DamazSzołapa

Active member
Buchów
0
cześć.

ciekawi mnie wasze zdanie wasza opinia/punktacja tych spraw z tematu tego posta, ja sama nie będe nic pisać bo nie potrafie się tak bez wkładania serca w te wypowiedzi udzielać, za co już dostałam wpierdziel o tutaj: https://www.forum.haszysz.com/showthread.php?91802-Propozycje-NOWYCH-ODZNAK&p=1160523#post1160523 a nie o to chodzi przecież. dostałam bo zapracowałam i to mnie otrząsło obudziło, może faktycznie to tylko ja i jeden tam koleś narzekamy na ten szacunek i poziom wtedy jestem dziwka kretynka i powinnam wypie****ać bo chciałam dobrze, a może nie, no licze że ktoś stanie po mojej stronie na to bardzo licze jeśli tak to odbieracie.

ITSA

Well-known member
Weteran
Buchów
5
po co wdajesz sie w głupie dyskusje posiedź na forum poobserwuj i dopiero pisz cokolwiek...a najlepiej zacznij od tego po co to forum stworzone dopal boxa i wypisuj w fotorelacji swoje racje i tyle.

moim zdaniem jesteś za swierza/y na forum aby w ogóle wyjeżdżać z czym kolwiek.

Jak jesteś KOBITKA TO WBIJAJ NA DZIAŁ MISS MARIA WAL FOTE I POKAŻ RĘKĘ DO UPRAWY I ZDOBĄDŹ UZNANIE.

A NARAZIE POWODZENIA

wesolychswiat

Well-known member
Buchów
0
po co wdajesz sie w głupie dyskusje posiedź na forum poobserwuj i dopiero pisz cokolwiek...a najlepiej zacznij od tego po co to forum stworzone dopal boxa i wypisuj w fotorelacji swoje racje i tyle.

moim zdaniem jesteś za swierza/y na forum aby w ogóle wyjeżdżać z czym kolwiek.

Jak jesteś KOBITKA TO WBIJAJ NA DZIAŁ MISS MARIA WAL FOTE I POKAŻ RĘKĘ DO UPRAWY I ZDOBĄDŹ UZNANIE.

A NARAZIE POWODZENIA
.xD

za małe cycki ma kariery nie zrobi.

Zygmus.Hajser

Well-known member
Buchów
0
A co Ty chciałaś dobrze? Spamować i pieprzyć bez sensu i nie na temat ?

Masz w ogóle coś do powiedzenia w temacie konopi? Jak nie to skasuj konta i przestań robić z siebie idiotkę bo to naprawdę nie jest śmieszne

Załóż fotorelację, pokaż co jesteś warta

D

delete

Guest
Pozwole sobie zacytowac - "tu jest Polska, a nie Francja-elegancja" :)
Mam profile na anglojezycznych forach konopnych i jestem tam wzorem do nasladowania. Tu jest inaczej, ale tez to lubie, nawet bardzo :)

LosMenelos

Niedzielny palacz
Weteran
Buchów
5
Droga Damo to nie jest forum hodowców króliczków czy przyszłych mam, tylko ćpunów, degeneratów i kryminalistów;) tutaj nie liczy się forma wypowiedzi a jej czysto merytoryczna treść, nie jesteśmy tu po to żeby sobie słodzić tylko zdobywać i przekazywać wiedzę na temat uprawy konopi i tematów z tym powiązanych. Peace..<peace>

DamazSzołapa

Active member
Buchów
0
dziękuje za opinie
niema nic za darmo a nasiona to ja już mam, zapasów na kilka lat nie planuje robić.
a poczynania, jak będe miała jakieś problemy to napewno się zgłosze w koło maja

Green Farmer

Well-known member
Weteran
Buchów
0
haha jaka patola. nie sluchaj ich oni tylko zgrywaja twardzieli :)

Ginekolog

Well-known member
Weteran
Buchów
113
Odznaki
1
Moja rada.

1 wrzuć jakieś fotki boxa i co tam masz co sie dzieje.
Wtedy kazdy inaczej bedzie patrzec na to wszystko a poki co sprawiasz wrazenie ze przyszlas tu szukac znajomych.

To nie fejs. Lajka nie dostaniesz tylko buszka czasami za dobre krzaczki.

A

Arktos

Guest
KOT to jedyny zimny drań jest niemiły dla innych dokucza i wgl <rotfl>

strazak_sam

Well-known member
Weteran
Buchów
0
człowiek z wysoką kultura osobista potrafi zastapic przeklenstwa normalnymi slowami ktorych mozna uzywac w dniu codziennym ;)

Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół