- Buchów
- 0
Kiedy przeczytałem sam tytuł tematu, momentalnie skojarzyłem to z analogicznym pojęciem "szacunek na dzielni", osobiście uważam, że takie coś owszem może mieć miejsce ale absolutnie nie ma czego wymagać na takim forum, jak pokazują nieliczne przykłady, podobnie jak w przypadku ortografii czy choćby poprawnej składni zdań. Wielce przykro mi użytkowniczko ale wybacz, że nie będę dłużej bolał nad Twoim rozczarowaniem, to są tylko tzw. internety, ten wątek się nie udał na starcie, walka z pisownią to walka z wiatrakami, a zachowuje się tutaj każdy jak mu się żywnie podoba i o to tak na prawdę w tym wszystkim chodzi. Co do argumentacji powyższego, Los Menelos ma świętą rację. To miejsce jest przesiąknięte ćpunerią i przestępcami, nikt "czysty" nie przeglądałby polskojęzycznego forum z listkami konopii narkotycznej w motywie przewodnim, stąd też nieco zastanawia mnie tutaj Twoja obecność, mimo że nie wiemy absolutnie nic o Tobie, może poza tym, że miewasz ułańską fantazję niedoszłego majsterkowicza-wynalazcy, to jednak "coś" musiało Cię w tę stronę przygnać ale z jakimkolwiek rodzajem społecznej szumowiny to chyba nie bardzo można Cię powiązać, nawet jeśli stwarzasz tylko pozory, które chcesz stwarzać.
Oczywiście możesz okazać się też grubym trolem grającym -w wolnym od przeglądania forum czasie- w jakiegoś mmorpga, oczywiście kobiecym avatarem ale to już inny temat.
Reasumując, nie oczekuj że ludzie na TYM forum będą nagle mili, kulturalni i elokwentni, życzliwi dla siebie i słodcy jak zdjęcia małych kotków w kremie tiramisu.
Jeżeli chcesz, sama możesz zachowywać się tak jak chciałabyś aby zachowywali się inni ale od innych tego nie oczekuj, a tymbardziej nie wymagaj.
Ten kto czytał stary jak świat regulamin forum wie, że niby jest w nim jakaś wzmianka o zachowaniu się, dodatkowo nie wiem czy wiesz ale super modowie czasem nagradzają burackie wypowiedzi odpowiednimi kartkami, myślę że to i tak dużo żeby to miejsce nie stało się całkowitym szlamem z rynsztoka. Pozostaje cieszyć się, że gimbazą nie jest 90% użytkowników forum.
Tak czy inaczej wystarczy już mojego spierniczałego pie****enia farmazonów o dupie maryny.
Pozdrawiam.
P.S
Jeśli chcesz wiedzieć co to prawdziwy szacunek, zapytaj bonusa MPK albo popka JP
P.S 2
Nie wiem też jak może kogoś drażnić uszczypliwość KOCICH wypowiedzi.
Oczywiście możesz okazać się też grubym trolem grającym -w wolnym od przeglądania forum czasie- w jakiegoś mmorpga, oczywiście kobiecym avatarem ale to już inny temat.
Reasumując, nie oczekuj że ludzie na TYM forum będą nagle mili, kulturalni i elokwentni, życzliwi dla siebie i słodcy jak zdjęcia małych kotków w kremie tiramisu.
Jeżeli chcesz, sama możesz zachowywać się tak jak chciałabyś aby zachowywali się inni ale od innych tego nie oczekuj, a tymbardziej nie wymagaj.
Ten kto czytał stary jak świat regulamin forum wie, że niby jest w nim jakaś wzmianka o zachowaniu się, dodatkowo nie wiem czy wiesz ale super modowie czasem nagradzają burackie wypowiedzi odpowiednimi kartkami, myślę że to i tak dużo żeby to miejsce nie stało się całkowitym szlamem z rynsztoka. Pozostaje cieszyć się, że gimbazą nie jest 90% użytkowników forum.
Tak czy inaczej wystarczy już mojego spierniczałego pie****enia farmazonów o dupie maryny.
Pozdrawiam.
P.S
Jeśli chcesz wiedzieć co to prawdziwy szacunek, zapytaj bonusa MPK albo popka JP
P.S 2
Nie wiem też jak może kogoś drażnić uszczypliwość KOCICH wypowiedzi.