akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

SZacunek na forum kultura osobista i te sprawy

Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.

MagniVincent

Well-known member
Buchów
0
Kiedy przeczytałem sam tytuł tematu, momentalnie skojarzyłem to z analogicznym pojęciem "szacunek na dzielni", osobiście uważam, że takie coś owszem może mieć miejsce ale absolutnie nie ma czego wymagać na takim forum, jak pokazują nieliczne przykłady, podobnie jak w przypadku ortografii czy choćby poprawnej składni zdań. Wielce przykro mi użytkowniczko ale wybacz, że nie będę dłużej bolał nad Twoim rozczarowaniem, to są tylko tzw. internety, ten wątek się nie udał na starcie, walka z pisownią to walka z wiatrakami, a zachowuje się tutaj każdy jak mu się żywnie podoba i o to tak na prawdę w tym wszystkim chodzi. Co do argumentacji powyższego, Los Menelos ma świętą rację. To miejsce jest przesiąknięte ćpunerią i przestępcami, nikt "czysty" nie przeglądałby polskojęzycznego forum z listkami konopii narkotycznej w motywie przewodnim, stąd też nieco zastanawia mnie tutaj Twoja obecność, mimo że nie wiemy absolutnie nic o Tobie, może poza tym, że miewasz ułańską fantazję niedoszłego majsterkowicza-wynalazcy, to jednak "coś" musiało Cię w tę stronę przygnać ale z jakimkolwiek rodzajem społecznej szumowiny to chyba nie bardzo można Cię powiązać, nawet jeśli stwarzasz tylko pozory, które chcesz stwarzać.
Oczywiście możesz okazać się też grubym trolem grającym -w wolnym od przeglądania forum czasie- w jakiegoś mmorpga, oczywiście kobiecym avatarem ale to już inny temat.

Reasumując, nie oczekuj że ludzie na TYM forum będą nagle mili, kulturalni i elokwentni, życzliwi dla siebie i słodcy jak zdjęcia małych kotków w kremie tiramisu.
Jeżeli chcesz, sama możesz zachowywać się tak jak chciałabyś aby zachowywali się inni ale od innych tego nie oczekuj, a tymbardziej nie wymagaj.

Ten kto czytał stary jak świat regulamin forum wie, że niby jest w nim jakaś wzmianka o zachowaniu się, dodatkowo nie wiem czy wiesz ale super modowie czasem nagradzają burackie wypowiedzi odpowiednimi kartkami, myślę że to i tak dużo żeby to miejsce nie stało się całkowitym szlamem z rynsztoka. Pozostaje cieszyć się, że gimbazą nie jest 90% użytkowników forum.

Tak czy inaczej wystarczy już mojego spierniczałego pie****enia farmazonów o dupie maryny.
Pozdrawiam.

P.S
Jeśli chcesz wiedzieć co to prawdziwy szacunek, zapytaj bonusa MPK albo popka JP

P.S 2
Nie wiem też jak może kogoś drażnić uszczypliwość KOCICH wypowiedzi.

brat Marian

Well-known member
Weteran
Buchów
64
. To miejsce jest przesiąknięte ćpunerią i przestępcami, nikt "czysty" nie przeglądałby polskojęzycznego forum z listkami konopii narkotycznej w motywie przewodnim...)

Reasumując, nie oczekuj że ludzie na TYM forum będą nagle mili, kulturalni i elokwentni, życzliwi dla siebie i słodcy jak zdjęcia małych kotków w kremie tiramisu.
i.
SA tu tez tacy-powolani do świętości w opcji sancto subito, na przy klad ja

D

delete

Guest
Mnie coraz bardziej wk***ia polszczyzna na tym forum. Nie oczekuje tu elaboratow literackich, ale jak ktos ku**a nie ogarnia znakow interpunkcyjnych i nie wie co to kropka, przecinek i ze zdania zaczynamy z duzej litery, to mnie jasny ch*j strzela - wystarczy popatrzec na tytul tego topika. Wypie****ac na korepetycje z wlasnego jezyka, Wy matoly pie****one w du*e *****e :)

brat Marian

Well-known member
Weteran
Buchów
64
Czy nie uważa szanowany kolega iz zakradl się w jego wypowiedzi blad typu maslo maslane, gdyż zaiste logicznym jest iz matol w du*e ***any jest z definicji pie****ony? ;) :) :D

pesteki

Well-known member
Buchów
1
Mnie coraz bardziej wk***ia polszczyzna na tym forum. Nie oczekuje tu elaboratow literackich, ale jak ktos ku**a nie ogarnia znakow interpunkcyjnych i nie wie co to kropka, przecinek i ze zdania zaczynamy z duzej litery, to mnie jasny ch*j strzela - wystarczy popatrzec na tytul tego topika. Wypie****ac na korepetycje z wlasnego jezyka, Wy matoly pie****one w du*e *****e :)
Ostatnie zdanie rewelka :D
Mozna kontynuowac je mozliwie najwieksza iloscia przeklenstw... wiec:
Wypie****ac na korepetycja z wlasnego jezyka, Wy matoly pie****one w du*e *****e ................ u***anym chu*em gownem konskim ***iace na dwa chuje stad :D

Ktos rozwinie dalej?:D

D

delete

Guest
Czy nie uważa szanowany kolega iz zakradl się w jego wypowiedzi blad typu maslo maslane, gdyż zaiste logicznym jest iz matol w du*e ***any jest z definicji pie****ony? ;) :) :D

Moze i sie zakradl, wypilem juz 3 litry wodki, bo na trzezwo nie idzie tego forum przegladac.

Ps. W razie jakby sie jakis ch*j dopie****il - nie uzywam polskich znakow jak klepie z tela, bo nie ma takiej pie****onej w du*e opcji, nawet jak se jezyk na PL zmienie. Pisze z polskimi znakami tylko z kompa, a teraz na kompie nie siedze, bo nie i ch*j.

brat Marian

Well-known member
Weteran
Buchów
64
Przypomnila mi się bezcennie lapidarna sentencja kolegi, po której zostali okrzyknięty profesorem savoire vivre "wyk***iaj ty ku**o do k***y"

3072

...
Weteran
Buchów
11
Abstrachując od problemów z polskimi znakami - niedorzecznym zaiste jest postrzeganie owego forum jako stricte ćpuńskiego. Aczkolwiek wielu z nas nie epatuje elokwencją czy wręcz kurtuazją w swym tonie jednakże racz spojrzeć Damo iż niejednokrotnie zwracano Ci uwagę na fakt że merytoryką wypowiedzi nie grzeszysz...

Aby być grzecznym, uprzejmym a wręcz niearoganckim - w mym mniemaniu powinnaś zaangażować swój umysł w kierunku bardziej określonym tematycznie. Zamiast publikować na tymże zacnym, kryminogennym forum zagadnień typu Szacunek i kultura osobista - zreferuj proszę własne poczynania w postaci bezpardonowych i adekwatnych do tematyki niniejszego Forum growlogów.

Okaż nam, proszę przejaw wiedzy czy doświadczenia lub choć chęci ich zdobycia, wszak wszelkie twe wypowiedzi tutaj pozostają mi pozbawione treści jak i chęci odniesienia się...

Ciekawa prowokacja...
Nieprawdaż azaliż?

Ostatnia edycja:
K

Killy

Guest
Na szacunek to trzeba sobie zapracować, jeśli sam nie wiesz jak to zrobić to nikt ci tego tutaj nie ułatwi.

Snow87

Well-known member
Buchów
0
Na jeden tekst o odznace za używanie biustonosza wybuchłaś i zdradziłaś swoją słabość. Potem każdy cisnął. Ja nie pokazałem żadnej fotorelacji i w dupie to mam. Uważam że to zbędny przypał i jak ktoś się z tym nie zgadza to też mam na to wy******. Korzystam z tego forum żeby dowiedzieć się rzeczy, hmmm, niestandardowych. Czasem się wtrącę i powiem swoje 3 grosze tak jak teraz. Może komuś przeszkadza ton moich wypowiedzi ale staram się żeby były na temat.
W twoim przypadku polecam zmienić avatar na większe cycki, najlepiej z biustonoszem, żeby KOT mógł dać Ci odznake :).
Możesz również podjąć rękawicę i cisnąć w odwecie ale sukcesów Ci nie wróżę, lub odejść z forum żeby nie słuchać szowinistycznego pie****enia. Pozdro

2112

Well-known member
Buchów
0
Masz rację, od jakiegoś czasu straszne buractwo na forum się szerzy, w czym przodują niektórzy moderatorzy. Czasami myślę, że ma to na celu zniechęcić ludzi do # i pchnąć ich na glp, taki sabotaż :)
Jakiś czat temu była sytuacja gdy para policjantów chciała wlepić mandat kierowcy, ten zauważył, że policjant nie miał pasów i jemu też należy się mandat. Mandat wypisała mu partnerująca policjantka.
Gdyby stosować ten sam regulamin do użytkowników i modów, to niektórzy wyłapaliby bana na 30lat za offtopy, buractwo i pieniactwo

D

delete

Guest
Tu jest koleżko za duży przemiał nastolatków i przygłupów, żeby się z każdym brandzlować jak z jajkiem czy wykazywać kurtuazją w stosunku do byle ciecia, co zdania sklecić nie potrafi.

2112

Well-known member
Buchów
0
Niepełnoletniemu przygłupowi niepotrafiącemu zdania sklecić, przysolić czasami warto, jednak często się zdarzają się chamskie odzywki do użytkowników pełnoletnich piszących całkiem sensownie. Kiedyś tak nie było, modzi zachowywali kulturę, no może Jim sypał ustrzeżeniami na prawo i lewo bez wyraźnego powodu (dla statystyk?).

S

Sławuś z council estate.

Guest
Masz rację, od jakiegoś czasu straszne buractwo na forum się szerzy, w czym przodują niektórzy moderatorzy. Czasami myślę, że ma to na celu zniechęcić ludzi do # i pchnąć ich na [cwelownię], taki sabotaż :)
Jakiś czat temu była sytuacja gdy para policjantów chciała wlepić mandat kierowcy, ten zauważył, że policjant nie miał pasów i jemu też należy się mandat. Mandat wypisała mu partnerująca policjantka.
Gdyby stosować ten sam regulamin do użytkowników i modów, to niektórzy wyłapaliby bana na 30lat za offtopy, buractwo i pieniactwo

W tym co piszesz jest część prawdy. Rzeczywiście jeśli ktoś reprezentuje poziom zbyt niski jak na nasze szacowne forum, staramy się go podrzucić komuś innemu, jak śmierdzące jajko. Kiedyś się takim cieciom mówiło "spadaj na trawkę". Teraz wysyłamy ich na wygnanie do Pałacu Na Bagnach.

Co do moderatorów i naruszania przez nich dobrych obyczajów to należy takie przypadki zgłaszać. Istnieją wewnętrzne procedury dyscyplinarne.

2112

Well-known member
Buchów
0
Anton, chyba zupełnie opacznie zrozumiałeś mój post. Ludzie trzymający jako taki poziom mogą przejść na tamto forum którego nazwę kasujecie lub zastępujecie wyrazami obelżywymi. Wg mojej obserwacji # niestety nie ma minimalnego poziomu i każdy kto nie podpada modom oraz powtarza haszowe "prawdy" i jest chętnie widziany.

Co do zgłaszania postów to chyba nie wypali, ze względów wiadomych. Mogę swoimi postami jedynie zwrócić uwagę, że coś jest nie tak jak być powinno.

Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół