akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

SZacunek na forum kultura osobista i te sprawy

Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.
S

Sławuś z council estate.

Guest
Tu się nie zgadzamy. Wysoki poziom który sobą ktoś reprezentuje wedlug nas, załogi tego forum to nie jest powierzchowne robienie miłego wrażenia przez pilnowanie się żeby nigdzie broń Boże nie zabluzgać tylko poszanowanie zasad etyki. Na przykład takich zasad które nakazują aby nie oszukiwać, nie kraść i nie kłamać. Savoir vivre jest dobrą rzeczą ale wolimy tu mieć ludzi szorstkich w obejściu a uczciwych i lojalnych wobec forum niż milutkich, fałszywych chujków kombinujących jak kogoś wypie****ić aby na tym skorzystać.

G

Guest

Guest
Tu się nie zgadzamy. Wysoki poziom który sobą ktoś reprezentuje wedlug nas, załogi tego forum to nie jest powierzchowne robienie miłego wrażenia przez pilnowanie się żeby nigdzie broń Boże nie zabluzgać tylko poszanowanie zasad etyki. Na przykład takich zasad które nakazują aby nie oszukiwać, nie kraść i nie kłamać. Savoir vivre jest dobrą rzeczą ale wolimy tu mieć ludzi szorstkich w obejściu a uczciwych i lojalnych wobec forum niż milutkich, fałszywych chujków kombinujących jak kogoś wypie****ić aby na tym skorzystać.

To ja się idealnie nadaje na to stanowisko;) trochę tu , trochę tam .....

ps; kultura musi być !!!

Dyslektyk

Well-known member
Weteran
Buchów
1,603
Odznaki
3

Tu se również nie zgadzamy :crazy:
Bo rozumiem,że wg Ciebie nazywanie konkurencyjnego forum cwelownią oznacza reprezentowanie wysokiego poziomu <joint>?Że nie wspomnę już o tym,że jeszcze niedawno kilku z tych cweli było z Tobą w dość dużej komitywie.
Nie wiem jak tam u Was w Wielkim Świecie ale u nas na zadupiu ch***wo sie obnosić z takimi znajomościami :crazy:
To,że oni od***ali chujnie nie powinno Was sprowadzać do ich poziomu(a odnosze wrażenie,że tak się dzieje <joint>).

Dziekuję za głos :pr:

Kostek

Przećpana Morda :D
Weteran
Buchów
17
Prawda, z tym forum coś się stało. Czy na wzór Rzeczpospolitej moralność upadła i coś gnije od środka? Czy to zbyt wielu userów i brak rozszerzonej biurokracji sprawił, że zaczęło w pewnym momencie żyć własnym życiem i wymknęło się zupełnie spod kontroli?
Można tylko gdybać.
Ale prawda jest taka, że dawniej inaczej to wyglądało. Nie było tyle chamstwa. Pamiętam ogólny zapał i chęć stworzenia czegoś większego, zarówno przez obsługę, jak i użytkowników. Moderator niczym rycerz w lśniącej zbroi świecił przykładem, a gimbusów edukowało się z całych sił, a nie kazało im wypie****ać.

S

Sławuś z council estate.

Guest
Tu se również nie zgadzamy :crazy:
Bo rozumiem,że wg Ciebie nazywanie konkurencyjnego forum cwelownią oznacza reprezentowanie wysokiego poziomu <joint>?Że nie wspomnę już o tym,że jeszcze niedawno kilku z tych cweli było z Tobą w dość dużej komitywie.

"Cwelownia" to skrót myślowy - miejsce zhańbione, pogardzane, w którym przebywają ludzie którzy zgodzili się funkcjonować bez zasad, honoru i godności. Oczywiście my haszyszowcy nie jesteśmy sztywnymi grypserami i nie uważamy wszystkich a nawet większości uczestników tego miejsca za nieczystych, spaczonych ludzi. Z tymi kilkoma których za takich uznaję nigdy nie łączyły mnie żadne bliższe kontakty.

Cwelownia nie jest dla nas konkurencją. Nie obchodzi nas, nie wspominamy o niej. Jeśli ktoś z userów dotyka jej tematu - co z punktu widzenia dbania o swoją reputację nie jest najlepszym pomysłem - to korygujemy jego słownictwo wstawiając w tekst jej oficjalną, ustaloną przez nas nazwę. To wszystko. Koniec tematu.

Reasumując: na szacunek na haszyszu trzeba zapracować. Podstawa to grow. Pokazanie swoich dokonań. Kto tylko pisze a nie pokazuje growów ten się w ogóle nie liczy - chyba że reprezentuje naprawdę wysoki, wybitny poziom literacki albo został pozytywnie zweryfikowany przez kogoś zaufanego w rzeczywistym świecie. Drugą sprawą jest to co wychodzi na wierzch w ciągu długotrwałego pobytu na forum. Osobiste przymioty - poczucie humoru, erudycja, umiejętność dostrzeżenia czegoś czego nie widzą inni, charyzma, integralność i to o czym mówiłem wcześniej czyli wysokie normy etyczne. U osób chcących brać większy niż zwykły user udział w kształtowaniu tego największego forum konopnego ważne jest odpowiednie postrzeganie swojego miejsca w społeczności haszysza. Albo się je ma albo nie.

D

delete

Guest
To wkładaj Kostek zbroję i wsiadaj na rumaka :)
Kiedyś wszystko było inne i lepsze, a dzisiaj jest chu**we, ups, przepraszam, wymsknęło mi się, miałem na myśli mniej fajne :)

G

Guest

Guest
Prawda, z tym forum coś się stało. Czy na wzór Rzeczpospolitej moralność upadła i coś gnije od środka? Czy to zbyt wielu userów i brak rozszerzonej biurokracji sprawił, że zaczęło w pewnym momencie żyć własnym życiem i wymknęło się zupełnie spod kontroli?
Można tylko gdybać.
Ale prawda jest taka, że dawniej inaczej to wyglądało. Nie było tyle chamstwa. Pamiętam ogólny zapał i chęć stworzenia czegoś większego, zarówno przez obsługę, jak i użytkowników. Moderator niczym rycerz w lśniącej zbroi świecił przykładem, a gimbusów edukowało się z całych sił, a nie kazało im wypie****ać.

Starsi dali sobie już spokój ( rodziny dzieci , wnuki ) reszta straciła zapał , a młodzież tylko chce się naćpać .. dlatego ....inne czasy inne zainteresowania , za komuny były Gożdziki teraz mamy Storczyki ,,, pfujjj .

2112

Well-known member
Buchów
0
Kiedyś wszystko było inne i lepsze, a dzisiaj jest chu**we, ups, przepraszam, wymsknęło mi się, miałem na myśli mniej fajne :)

Kocie, że tak powiem, nie odwracaj się ogonem. Nie chodzi o zupełnie nieużywanie słów takich jak ku**a, ci*a, ch*j, pier***ić, czy semprini, tylko o chamstwo, które to niekoniecznie wiąże się z używaniem ww słów.

Dyslektyk

Well-known member
Weteran
Buchów
1,603
Odznaki
3
"Cwelownia" to skrót myślowy - miejsce zhańbione, pogardzane, w którym przebywają ludzie którzy zgodzili się funkcjonować bez zasad, honoru i godności. Oczywiście my haszyszowcy nie jesteśmy sztywnymi grypserami i nie uważamy wszystkich a nawet większości uczestników tego miejsca za nieczystych, spaczonych ludzi.

Oczywiście masz rację :crazy:...jest jednak małe ale-nazywając to miejsce skrótem myślowym określasz tak wszystkich,którzy tam przebywają,bo nie zauważyłem,żebyś stosował jakiś podział :crazy:.

Reasumując: na szacunek na haszyszu trzeba zapracować. Podstawa to grow. Pokazanie swoich dokonań. Kto tylko pisze a nie pokazuje growów ten się w ogóle nie liczy

Rozumiem,że Super Moderatorów to nie dotyczy <joint>?

Bo oni:
chyba że reprezentuje naprawdę wysoki, wybitny poziom literacki albo został pozytywnie zweryfikowany przez kogoś zaufanego w rzeczywistym świecie.
?

D

delete

Guest
Dyslektyk, Ty jako zwykły user nie widzisz wszystkich części forum, więc nie wiesz czy i który moderator coś uprawia. Moderator ma wybór miejsca założenia fotorelki - możesz to nazywać kolejną niesprawiedliwościa dziejową czy jak tam chcesz :)

Kostek

Przećpana Morda :D
Weteran
Buchów
17

pie***le, musiałbym zostać forumowym Don Kichotem :p.

Dyslektyk

Well-known member
Weteran
Buchów
1,603
Odznaki
3
Dyslektyk, Ty jako zwykły user nie widzisz wszystkich części forum, więc nie wiesz czy i który moderator coś uprawia. Moderator ma wybór miejsca założenia fotorelki - możesz to nazywać kolejną niesprawiedliwościa dziejową czy jak tam chcesz :)

To że nie widzę to ja wiem :crazy:.

Ale Ty jako SM powinieneś od czasu do czasu pokazać coś dla plebsu,a nie tylko dla szlachty.

Ujmę to tak-odkąd zacząleś wprowadzać na forum monarchię to zauważ,że prosty lud zaczyna powoli spie****ać stąd.

C

cwelowicz

Guest
Zgłąszam naduzycje kota,dostałem Bana,powodem jest udostępnianie konta szpiegowi Pakonopnemu, to jest ku**a smieszne co tu sie wyprawia .Pomijajac to ze w regulaminie nie ma mowy o zakazie udostępniania konta koledze,to Pakonopny nie jest szpiegiem.
Z tego co widze nie istnieja tu zadne zasady tzn istnieja kota ,ktory to rozpie****a forum w drobny mak.
Dodam ze zmieniłęm hasło nikt juz niema dostępu do mojego konta a ban nadal został.Co potwierdza moje przepuszczenia ze Kot poprostu pozbywa sie niewygodnych ,madrzejszych,znajacych sie lepiej na temacje.Chce zostać allahem #

D

delete

Guest
Ja mam przerwę z uprawą, jak odpalę nową, to pokażę :)

Lud ma pełną wolnośc, to jest forum otwarte i można wejść i wyjść w dowolnym momencie :)

---------- Post Zaktualizowany 18:52 ---------- Data pierwszego postu 18:48 ----------

Zgłąszam naduzycje kota,dostałem Bana,powodem jest udostępnianie konta szpiegowi Pakonopnemu, to jest ku**a smieszne co tu sie wyprawia.

Masz bana na SB za to, że user cwelowni z Twojego konta robił print screeny na haszu i wrzucał tam. No wybacz, że go dostałeś :) A co do próby rozpie****enia tego forum, to zapytaj swoich kolegów z cwelowni - oni mają od chu*a większe doświadczenie w tej materii niż ja ;)

Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół