akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Szafa pod zabudowe

Wyszukiwarka Forumowa:

ostr007

Well-known member
Buchów
24
Wyciąg z namiotu mam na strychu jakieś 15m dalej. Przed i za wiatrakiem mam zrobione tłumiki mojego pomysłu a są to wiadra 30l w środku wyłożone wełną.

GardenicPower

( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
Weteran
Buchów
2,051
Odznaki
1
Wyciąg z namiotu mam na strychu jakieś 15m dalej. Przed i za wiatrakiem mam zrobione tłumiki mojego pomysłu a są to wiadra 30l w środku wyłożone wełną.

went daj tylko na poczatku ukladu, na koncu ledwo bedzie zabierac powietrze

druh nabuhah

jak moge to pomoge
Buchów
9,189
Odznaki
11
Jezeli masz dodatkowe 5cm to doo izolacji akustycznej welna akustyczna w plytach rockwool maja w leroyu i castoramie, sonic i rockslab zalezy gdzie kupujesz. I lambda dobra. Oscieznica z uszczelkami, próg i bedzie cicho hulac, styropian najgorszy na wygluszenie.

ostr007

Well-known member
Buchów
24
went daj tylko na poczatku ukladu, na koncu ledwo bedzie zabierac powietrze

Wydajność ma 4 razy większa od tej która byla potrzebna ta ten namiot i mam sterowanie. Wyciąg jest gdzieś w połowie całej instalacji ktora jest podłączona do komina. Nawet na wylaczonym wyciagu jest delikatny ciąg. Także wentylacje mam wykonaną bardzo solidnie. Martwi mnie tylko hałas który chce ograniczyć do jak najmniej. Dostęp do materiałów mam slaby ale na pewno coś ogarnę

---------- Post Zaktualizowany 03:08 ---------- Data pierwszego postu 03:05 ----------

Jezeli masz dodatkowe 5cm to doo izolacji akustycznej welna akustyczna w plytach rockwool maja w leroyu i castoramie, sonic i rockslab zalezy gdzie kupujesz. I lambda dobra. Oscieznica z uszczelkami, próg i bedzie cicho hulac, styropian najgorszy na wygluszenie.

Też myślę że wełna jest dużo lepsza. Myślałem jeszcze nad pianą natryskową bo teś ma właściwości dzwieko szczelne ale to za dużo zabawy. Tylko co to ta lambda?

druh nabuhah

jak moge to pomoge
Buchów
9,189
Odznaki
11
[MENTION=93486]ostr007[/MENTION] Wspolczynnik przenikalnosci ciepla, dobre wlasciwosci termoizolacyjne ale to akurat Ciebie nie obchodzi hehe :D Piane bym odpuscil, drozej wyjdzie i nie wiadomo czy lepiej powodzenia :)

BlackMen

Well-known member
Weteran
Buchów
2,662
Odznaki
1
Jak chcesz mieć wszystko cichutko to jedyna opcja, puścić wszystko w ścianie a wyciąg wyj***c pod dach do osobnego pomieszczenia zabudowanego. Czyli robisz mały pokoik na strychu

ostr007

Well-known member
Buchów
24
Jak chcesz mieć wszystko cichutko to jedyna opcja, puścić wszystko w ścianie a wyciąg wyj***c pod dach do osobnego pomieszczenia zabudowanego. Czyli robisz mały pokoik na strychu

Wyciąg właćnie mam na strychu tak jak pisałem wcześniej:pop:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół