• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Szeregowa Amnesia !!

Wyszukiwarka Forumowa:

iwik20

Well-known member
Buchów
0
Siemka , w tym poście zaprezentuje Wam :
-Amnesia Ak
-Ice
-2x O.G
Roslinki mają pare dni i wszystko idzie jak powinno :jaraczz:
mam nadzieje że wyrobie się do konca sezonu :freak::freak:

Foto :

Dużo promieni dla waszej Zieleni :spalony::spalony:

Samar

Well-known member
Buchów
0
O.G Kush tak ? z Dinafem. Ciekawi mnie ta odmiana od jakiegoś czasu. Powodzenia

Raf_rk

Well-known member
Weteran
Buchów
3

mam nadzieje że wyrobie się do konca sezonu :freak::freak:
Nie chcę zapeszać, ale wątpię... późno już na sadzenie :/ Nawet jeśli to AF to na oucie 60 dni to zwykle za mało, czyli NAJWCZEŚNIEJ na przełomie września i października by były i to przy naprawdę sprzyjającej pogodzie.

iwik20

Well-known member
Buchów
0
No własnie to nie są automaty ;// i boje sie że nie wyrosna w pełni :pl::pl: ehhh badzmy dobrej mysli :zjarany:

Raf_rk

Well-known member
Weteran
Buchów
3
No własnie to nie są automaty ;//
Hm, z tego, co wiem, to Amnesia AK to AF... Jeśli się mylę to niech ktoś mnie poprawi, ale widziałem ostatnio jakąś fotorelację na oucie (na tym forum) gdzie ktoś miał właśnie Amnesię AK i z pewnością był to automat bo już w dość zaawansowanym stadium kwitnięcia.

iwik20

Well-known member
Buchów
0
Hm, z tego, co wiem, to Amnesia AK to AF... Jeśli się mylę to niech ktoś mnie poprawi, ale widziałem ostatnio jakąś fotorelację na oucie (na tym forum) gdzie ktoś miał właśnie Amnesię AK i z pewnością był to automat bo już w dość zaawansowanym stadium kwitnięcia.

no tak racja sama nazwa mowi :smokee: oby tak było to nic straconego :spalony:

D

delete

Guest
zapomnij o fazie lepiej a skup się na edukacji z tej uprawy i tyle palenia z tego nie będzie -pozdro (co tak ku**a późno:thumleft:?)

---------- Aktualizacja posta 23:45 ---------- Czas poprzedniego posta 23:43 ----------

amnesia ak to nie automat - a to dobre teraz dopiero doczytałem - z kąd wziąłeś te informacje???? hehe :lol3:

Mam pomysl

Member
Buchów
0
Napiszę to samo co koledzy wyżej: nie zdąży dojść. Nie wiem czemu nie skusiłeś się wcześniej sadzić... Ja również mam Amnesie lecz to jest AF i posadzona dużo wcześniej niż Twoja:) Z fartem i zapraszam do mnie:) Pozdro:spalony:

iwik20

Well-known member
Buchów
0
:pl::pl::pl::pl::pl:czyli nic z tego ! moja wina ,zakoncze posta i to bedzie na tyle a roslinki posadze gdzies zeby sobie rosły bo sumienie mi nie pozwala ich zniszczyc ;:)pl::pl::pl:

Raf_rk

Well-known member
Weteran
Buchów
3
:pl::pl::pl::pl::pl:czyli nic z tego ! moja wina ,zakoncze posta i to bedzie na tyle a roslinki posadze gdzies zeby sobie rosły bo sumienie mi nie pozwala ich zniszczyc ;:)pl::pl::pl:
Zrób na szybko jakiegoś boxa, wstaw 3-4 świetlówki 20W "z biedrionki" i dwa wentylatory od starych kompów - i wsadź tam jedną czy dwie rośliny. Będziesz mieć i radochę i za***iste palenie (a koszty przy 60 czy 80W są minimalne) - a nie tam zaraz spisywać na straty ;)
Na oucie bez szans, ale w boxie to urośnie :D

mjtox

Well-known member
Weteran
Buchów
2
Jak chcesz zapalić to zamów automaty szybko, jak wysadzisz 1 sierpnia i pogoda będzie taka jak w tamtym roku to elegancko dojdzie. A nawet jak październik będzie ch***wy to 60 dniowy automat z outa też klepie, może nie powala tak jak O.G którego wziąłeś ale coś swojego i tak zapalisz. Lepsze swoje słabsze za darmo niż trochę mocniejsze od dilla ch*j wie co.
Jak nie spróbujesz to się nie przekonasz, zainwestuj to kilkanaście złotych i zasadź, lepiej chyba zasadzić i coś skosić niż dzwonić do dillera, nie?

Jak się zdecydujesz to radzę sadzić zdala od lasów, rzek i wszystkiego co wilgotne, bo z pleśnią możesz mieć problem, zrób też dobre LST, przez co będziesz miał kilka mniejszych topków a co za tym idzie łatwiej wypatrzyć pleśń i wyciąć jednego topka, kiedyś się cieszyłem że mi pod koniec września automat dochodzi, szkoda że nie naginałem bo nie dopatrzyłem pleśni w głownym topie przez co połowa do wy***ania bo od środka zaatakowała.
I tak zaopatrz się w opryski na pleśń, może wymyślisz jakiś spot ponad ziemią?
Np. jakiś dach starego budynku, tam lepszy przewiew i mniejsza wilgotność przez którą topy automaty pleśnieją we wrześniu. Pod planta możesz dać agrowłóknine też, ziemia nie będzie parować. Nie powiedziałbym że na automaty już za późno. Nie jest pewne że dojdą w pełni ale nabierzesz doświadczenia, a nic tak nie wk***ia jak żal że jednak nie spróbowałeś bo w Polsce będzie znowu słoneczna jesień.

iwik20

Well-known member
Buchów
0
zawiodłem samego siebie :pl: mimo wszystko bede sie nimi opiekował :jaraczz:
uprawa tak pieknej rosliny sprawia mi wiele frajdy zreszta Wam zapewne tez <shiza>
dopilnuje je do konca ich dni :jaraczz:
z Fartem do konca :bongo4:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół