Jak chcesz zapalić to zamów automaty szybko, jak wysadzisz 1 sierpnia i pogoda będzie taka jak w tamtym roku to elegancko dojdzie. A nawet jak październik będzie ch***wy to 60 dniowy automat z outa też klepie, może nie powala tak jak O.G którego wziąłeś ale coś swojego i tak zapalisz. Lepsze swoje słabsze za darmo niż trochę mocniejsze od dilla ch*j wie co.
Jak nie spróbujesz to się nie przekonasz, zainwestuj to kilkanaście złotych i zasadź, lepiej chyba zasadzić i coś skosić niż dzwonić do dillera, nie?
Jak się zdecydujesz to radzę sadzić zdala od lasów, rzek i wszystkiego co wilgotne, bo z pleśnią możesz mieć problem, zrób też dobre LST, przez co będziesz miał kilka mniejszych topków a co za tym idzie łatwiej wypatrzyć pleśń i wyciąć jednego topka, kiedyś się cieszyłem że mi pod koniec września automat dochodzi, szkoda że nie naginałem bo nie dopatrzyłem pleśni w głownym topie przez co połowa do wy***ania bo od środka zaatakowała.
I tak zaopatrz się w opryski na pleśń, może wymyślisz jakiś spot ponad ziemią?
Np. jakiś dach starego budynku, tam lepszy przewiew i mniejsza wilgotność przez którą topy automaty pleśnieją we wrześniu. Pod planta możesz dać agrowłóknine też, ziemia nie będzie parować. Nie powiedziałbym że na automaty już za późno. Nie jest pewne że dojdą w pełni ale nabierzesz doświadczenia, a nic tak nie wk***ia jak żal że jednak nie spróbowałeś bo w Polsce będzie znowu słoneczna jesień.