Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
cos mi sie wydaje ze nie dasz rady tego zmontowac samemu z jakis domowych produktow chyba ze jestes bardzo pomyslowy a zdjecia poszukaj sobie w google albo w jakims sklepie np www.hemp.pl
A ktos wie jak z takiej orientalnej sziszy palic ganje? Bo tam jest cybuch z duzymi otworami, przypuszczam ze trzeba wymieszac z tytoniem do faj wodnych(nie jest sypki, to melasa).
Walisz tak jak fajke wodna, dodajesz mase rureczek (np. od bidonów, w rowerowym kupujesz) walisz cybuch i węgielkiem odpalasz, nie ma różnicy czy jest z tytą czy nie. Kladziesz bobka albo lekko pocięte palenie. :king:
Ja osobiście pale z czegoś takiego zakupiłem to w zeszłoroczną zime na andegrandzie i musze przyznac ze sprawdza sie znakomicie!weed pale często z tytoniem truskawkowym bądz z karmelowym!te dwie kompozycje odpowiadają mi najbardziej!efekt jest za***isty!nie wiem czemu ale zdecydowanie rózni sie od palenia z fajki wodnej!Jeśli do wody wrzucimy kostki lodu bądz skórki z pomarańcza mozemy uzyskac inny,przyjemniejszy smak dymu!Słyszałem także o wlaniu do dzbana soku malinowego z wodą ale powiem szczeże ze nigdy tego robiłem....W skład zestawu wchodzą:szczypczyki do węgielków,siteczko do baczki,komin do ogólnego poprawienia palenia sie węgielka i do uniemożliwienia rozdmuchiwania sie popiołu no i oczywiście szisza .Ogólnie mówiąc fajna zabawka.pozdro :queen:
Jest polskie forum o shishy...
Zrobiłem tam konto i zapytalem sie ich jak uzyskac lepszy efekt gęstrzego dymu, cos tam mowili o tytoniach roznych. W nastepnym poscie napisalem ze musze chyab dodac weeda zeby miec lepszy dymek. Dostalem bana za to ze pisalem o narkotykach na ich forum...
Zenada... co za smiecie
PEACE
wlasnie pale shishe i wlalem 50/50 woda/lod. Efekt jest nieziemski, dym jest chlodny i gesciejszy Lecz nie ma to ja dobry bluncik przy snoopie :queen:
Uwaga! Uprawa konopi w Polsce i w większości krajów wymaga specjalnych zezwoleń lub jest nielegalna. Przed wykorzystaniem informacji zawartych na tym forum lub w innych naszych serwisach upewnij się jakie przepisy regulują uprawę w Twoim kraju.
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.