nasiona marihuany

szkoła:/

Wyszukiwarka Forumowa:

SID

Well-known member
Buchów
1
witam.ostatnio miałem swiadectwo z paskiem ale nie paliłem wtedy(dopiero pod koniec roku zacząłem) i w tym roku tez chciałbym miec podobną srednią jak narazie wszystko wchodzi mi do glowy łatwo.jak myslicie ile moge palic zeby moj mozg sie nie "rozleniwił?.prosze o rady.z góry thx :queen:

1

1tathc

Guest
w całym krutki życiu nie mniałem paska. nic niepal to będzie ok.

SID

Well-known member
Buchów
1
ja jednak wole miec wyzsza srednia.i bardzo lubie palic.musi byc jakas dawka która nie powoduje strat mózgowych.tylko jaka?

1

1tathc

Guest
2 gety szkutnika jakiegoś nie powinno ci zaszkodzić :thumleft:

H

haszyszekk

Guest
1tathc, przestań pisać głupoty bo za wprowadzanie w blad i nabijanie postów sie warna dostaje!
Marihuana utrudnia uczenie sie glownie ze względu na brak koncentracji, niechęć do nauki (po co sie uczyć jak można buszka złapać), ale... stosowana relaksacyjnie (jak masz dużo klasówek i mało czasu) moze nawet Ci pomóc w nauce.
Ja zapierdzieliłem kilkanaście (jak nie kilkadziesiąt) prac klasowych w 2 tygodnie (3 gim.) i "leczyłem" zmęczenie MJ... wtedy nie ma nauki, ale na drugi dzień miałem super dużo sily do zakuwania i wyszedłem na swoje ;)
Paliłem a i tak miałem czerwony pasek (nawet nie na dupsku ;)) hehe
Ogólnie to wiekszość ludzi nie umie rozsądnie używać THC, więc próby z marihuaną w roli pomocy naukowej są z deka ryzykowne... po prostu możesz mieć gorszą średnią jak za dużo palisz. Wg mnie 1-2 razy w tygodni nie wplyną na średnią jeżeli będziesz używał jej w odpowiednim czasie. pzdr

banan

Well-known member
Weteran
Buchów
2
stary jak chcesz pasek to nie pal tylko sie ucz :thumleft: ja ostatni raz pasek mialem w 6 klasie podstawowki.teraz to mi to lotto byleby zdac.gdyby mi sie chcialo to palenie nie mialoby nic do tego i mialbym pasek tyle ze mi sie poprostu nie chce :bounce:

1

1tathc

Guest
spoko.a ma tera ja takie pytanie, czy coś sie stanie jak bende sie uczył normalnie po szkole a w nocy do poduchy se zapale,żeby spokojnie zasnąć,bo hyba cierpie bezsenność?to normalnie na drugi dzień spamiętam wszystek??

H

haszyszekk

Guest
Jeżeli będziesz palił noc w noc to pewnie nie... nie polecam godzić codziennego palenia ze szkołą... ale jak przed ważniejszą klasówką zrobisz przerwe to też średnia nie ucierpi za dużo... tak jak napisal banan, grunt to motywacja :)
Po MJ jedyna amotywackja, która mnie dopada to niechęć do nauki... ale to nic nowego ;) pzdr

1

1tathc

Guest
michcioms, i lepiej niepal w szkole bo ja ze swojego doświadczenia wiem że na najprostrze pytania sie niezna odpowiedzi, w tamtym roku musiałem powtórzyć po klasie odpowieć na pytanie "czym dojeżdzam do szkoły?" po angielsku,powtarzali mi z 10 razy a ja niekumałem co oni wogule do mnie mówią i przezto mniałem taki z***any cały rok u nauczycielki i jak mi sie udało wkońcu powiedzieć odpowieć to zamiast powiedzieć szul(z ang.school) to ja szkul,taka pompa ze mnie,a ja niekumaty :pale:

ps:kurcze i dostałem warna.pisze gdzieś za co go dostałem??i gdzie można to sprawdzić?

banan

Well-known member
Weteran
Buchów
2
dokaldnie tak 1tathc, mialem podobnie i wstrzymuje sie od palenia w szkole.michcioms, dzien przed wieksza klasowka czy odpowiedzia ustna na ktore sie uczyles poprostu odstaw :queen: a jak zaliczysz to az milo bedzie zapalic :cheers: to jest motywacja dopiero :geek:

S

sdfsdf

Guest
zioło,fuka,zioło,fuka,zioło,fuka
i masz pasek :pr:
stary sposób :thumleft:

D

Di-O

Guest
sposob na uczenie i palenie ?
ja znalazlem taki ze jak mam cos do zaliczenia to nie pale na noc, a rano wstaje kolo 4-5 i zakuwam do jakiejs 8 a potem do szkoly na zaliczenie ;p idzie jak z platka bo rano mozg jest wypoczety, jest cicho dzieki czemu mozna sie skupic i nic Cie nie rozprasza, masz w glowie zero rozkmin, tylko nauke ;p tylko problem jest bo niektorzy nie moga wstac tak wczesnie ;p mnie ku.rw.ica lapie jak ja musze normalnie na 10 isc do szkoly ;p niewyspany itede ;p ale rano mozesz isc do lazienki i splukac glowe zimna woda ;p wypic potem jakas herbate przejesc kanapke i do nauki ;p

S

sdfsdf

Guest
no ja zazwyczaj ucze sie od 23 do bladego switu jesli tematzle idzie :p jesli dobrze to ucze sie 2-3h (choc zadko sie ucze dlatego sie wysypiam :pr: )

SID

Well-known member
Buchów
1
heh mam pomysła! bede palił tylko po tym jak dostane z czegos piatke.oczywiscie jesli w tym czasie bedzie sie trzaba uczyc to zostawie na potem.dzieku temu bede miał mega motywacje :pr:

banan

Well-known member
Weteran
Buchów
2
heh mam pomysła! bede palił tylko po tym jak dostane z czegos piatke.oczywiscie jesli w tym czasie bedzie sie trzaba uczyc to zostawie na potem.dzieku temu bede miał mega motywacje

to bym palil moze raz na 2 miesiace,heh :geek:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół