akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Szkolne Bakanki :P

Wyszukiwarka Forumowa:

MiM

Well-known member
Weteran
Buchów
1
hehe chyba na tą środe tak zrobie :D

C4

Well-known member
Weteran
Buchów
0
rekolekcje w kosciele wymiataja! wczoraj wlasnie cos takiego zrobilismy;D na szybko bongo w drodze zrobione z buteleczki lufy i sreberka po kanapce, lotka za szkole we 3 poloweczke z bonga i faza jak niewiem co na rekolekcjach;D

S

Scoin

Guest
Cz4rek mialem dzisiaj podobnie, zbakaliśmy sie z kumplem prtzed mszą rekolekcyjną i na mszy nie wiedziałem co sie dzieje :D BK byla, trzeba bedzie to kiedyś powtorzyć.

D

darglez

Guest
A czy ty darglez sadzisz juz swoje zielone malenstwo

ja jeszcze nie bo stawiam w tym roku na outdoor ( muj pierwszy) nigdy w szkole nie paliłem . w szkole nie bendę palił bo jeszcze będę miał badtripa albo będę taki zestresowany siedział pozdro

lee_knox

Well-known member
Weteran
Buchów
7
Ciekawych żeczy się tu dowjaduje TRIPY po paleniu? Pale ostro tzn dzień w dzień od 9 lat i jeszcze po drzumbie mie miałem tripa.

K

kejtii

Guest
:D ja tez lubie chocdzic za***ana na religie. a kiedys siedze z kumpela za***ana, a moja zakonnica mowi, ze raz w zyciu widziała narkomana, był niemrawy i miał przymruzone oczy. jak to usłyszałam to myśłałam, ze padne. albo do kosciała pojsc za***anym, tez jest smiesznie :!: :)

H

haszyszekk

Guest
Tia.... kumpel (znajomy raczej) kiedyś sobie przypalił w konfesjonale :thumleft: jak sie skończyło spotkanie kandydatów do bierzmowania :geek: Jazde miał niezla... ksiądz wyszedł z zakrystii a tu dymek leci zza drewnianej kratki :rendeer:
Finalnie nie pozwolili mu przystąpić do bierzmowania :pale: pzdr

M

Melckor

Guest
darglez napisał:
Wysłany: 2006-04-12, 21:50 ja jeszcze nie bo stawiam w tym roku na outdoor ( muj pierwszy) nigdy w szkole nie paliłem . w szkole nie bendę palił bo jeszcze będę miał badtripa albo będę taki zestresowany siedział pozdro
(-_-) odrazu wyskoczysz przez okno, ja codziennie siedze w school spalony, jest dużo faz nie wszystkie pamietam :p. Hmm Dzisiaj była wojna na butelki po piciu (latąly po klasie) i brecht z odbytu na biologi :).

EL_KoToZz

Member
Buchów
0
ja tam wam powiem ze takiej szkolne bakanki to zostaja na całe zycie bo gdzie sa najlepsze śmiechy jak nie w szkole ?? :p

Y

young_buddah

Guest
Dzieci, dzieci. Już gdzieś pisałem że palenie cannabisu przed 18-stką nie jest dobre dla waszym młodych organizmów. Będziecie mieli jeszcze czas na weed.

lee_knox

Well-known member
Weteran
Buchów
7
Czym młodziej zaczną tym lepiej . Szybciej tr :silent: afią do monarów. :tongue: :thumleft:

K

kejtii

Guest
:D ja teraz też dochodze do takiego wniosku, ze moze to i jest fajne, ale i później zacznie się to robić tym lepiej :!: :)

F

freedom smoker

Guest
Wiem że kiedyś przez to że pale trawkę w takim wieku będę chorował itd.. ale chrzanię to, życie jest tylko jedno i trzeba je wykorzystać a co do szkolnych bakanek to tylko raz byłem zjarany przed lekcją i miałem ładne schizy. jak kumpel mi bandażowął rękę na technice to wydawało mi się że pająk im łazi po ręcę i zawiją ją w sieć a mam arachnofobię :geek: :thumleft: .

H

hemp_kowal

Guest
Wielokrotna jazda ze szkolą następuje, jednak przed wszystkim półtorej sztuki zakupuje.
Ustawka z ziomkiem na autobus trzynasteczka w którym na kanapie rozpalam lufeczke.
Za***iście już mam pożądną beczke jednak wiem że w kiermance, ziółko jeszcze
W prost z przystanku teleporcik do klatówy, przed wrednymi psami tam obronią nas mury.
I tak równo wypalamy gdzieś z 5 gałek i szybka wybitka nie chcemy przez smród wpadek.
Woźna Jadzia z rudym włosem na bani stwierdza odrazu my jesteśmy naćpani! weź daj spokuj, już podzwonku kobieto w tym momęcie zawijaj katanke od nigo. Kierunek lekcja, to powinno być PO jednak ziomek z klasy zaprzecza, "Relgia to jest to". Przychodzi ksiądz o postawie krowy jak on wyglląda on jesat napigulony!!. To mariuszek ma strasznie wielki brzuszek i gały naćpane poprostu RO**J***E opowiada nam że jest MONAREM wtedy ja tej jazdy nie wytrzymałem dodam jeszcze że na lekci speeda wciągałem. Ja wtedy z lekcji wyparowałem biegiem na przód gnałem.....ale sie zeshizowałem....

Tekst prawdziwy. A rymy?? chu**we ?? czy Nie??
PS.jestem teraz zabity strasznie :queen:

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Bardzo chÓjowe. Zabij się jeszcze.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół