akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Szkolne Bakanki :P

Wyszukiwarka Forumowa:
H

hemp_kowal

Guest
nie mam już sprzętu :pale: ale wstawie tu nagranie sw :tongue: oje i ziomka nawwet dobre tylko najpierw musi przyjechać i zapodać mi na dysk

J

Jose

Guest
[glow=black:c6b0ee60a3][shadow=darkred:c6b0ee60a3]w szkole jest za***iście ale jak chcesz się czegoś nauczyć to zapomnij. Jak chodziłęm jeszcze do licka (ok 200 uczniów czyli bardzo skromnie) jaraliśmy z kumplem przed lekcjami bo nie chcieliśmy żeby ktoś widział. Ogólnie ci co faje jarali to mogli bo woźny mówił że jak mająw klopie palić to lepiej na powietrzu i postawił nawet puszkę do petów. Jeśli chodzi o ganges w sql to za***ista sprawa. Biorąc pod uwagę to że to mała szkoła siadaliśmy z kumplem cicho na korytarzu i mieliśmy nie samowite myślenie no i czasami niezłą bekę. jarać zioło jest wesoło!!!!!!!!!!![/shadow:c6b0ee60a3][/glow:c6b0ee60a3]

G

gawel

Guest
haha ja tam lubie sobie zawsze z iomkiem z klasy zapalic niestety tylko my zawsze beke cisniemy bo na 30 chłopaków w technikum tylko ze 5 osob pali baczke ia ja i koles najczesniej i najlepsza beka zawsze jest na niemieckim (chyba tylko 2 razy jak narazie nie byłem skopcony na niemieckim w tym roku szkolnym) hah,krzesla zawsze fruwaja po klasie a kolesiówa i tak chyba wie że na lekcje zbakani przychodzimy wogle moja szkoła to jest BOSTON PUBLIC hah...:D StaRgarD rlz

mooss

Well-known member
Buchów
0
Ja mam lepiej... na cala szkole jestem jedyna osoba ktora pali XD

P

pxr

Guest
Widocznie w tym twoim gimnazjum, uczniowie niechcą aby młodsze klasy (tj. pierwsze) miały taką wiedzę.

lee_knox

Well-known member
Weteran
Buchów
7
pxr dobre uśmiałem się do łez. Maszek za zdrowie :-]

UseRSppC

Member
Buchów
0
W mojej byłej klasie (bo zmieniam szkołę) jarałem sobie na codzień z 6oma chłopami z mojej klasy, zawsze były fachowe jazdy :D. Cały czas leciały z***y z czegoś... Albo wyżywaliśmy się na nauczycielce od angielskiego (głupia szmata), albo wyzywałem katechetę od złomiarzy i meneli (kiedyś jak wyszliśmy ze szkoły zajarać, a on właśnie wracał do domu widziałem jak zbierał puszki :D) i wogóle w szkole jest ciekawy klimat, chyba że masz jakąś prze***aną lekcję, albo Cię dorwie dyrektor, wtedy klimat sie psuje. Ale ogólnie lubie wyjść przed szkołe i zajarać grubego lolka :].

[ Dodano: 2006-06-29, 05:06 ]
W mojej byłej klasie (bo zmieniam szkołę) jarałem sobie na codzień z 6oma chłopami z mojej klasy, zawsze były fachowe jazdy :D. Cały czas leciały z***y z czegoś... Albo wyżywaliśmy się na nauczycielce od angielskiego (głupia szmata), albo wyzywałem katechetę od złomiarzy i meneli (kiedyś jak wyszliśmy ze szkoły zajarać, a on właśnie wracał do domu widziałem jak zbierał puszki :D) i wogóle w szkole jest ciekawy klimat, chyba że masz jakąś prze***aną lekcję, albo Cię dorwie dyrektor, wtedy klimat sie psuje. Ale ogólnie lubie wyjść przed szkołe i zajarać jakiegoś grubego lolka :].

jaracz

Well-known member
Buchów
0
Cz4rek napisał:
rekolekcje w kosciele wymiataja! wczoraj wlasnie cos takiego zrobilismy;D na szybko bongo w drodze zrobione z buteleczki lufy i sreberka po kanapce, lotka za szkole we 3 poloweczke z bonga i faza jak niewiem co na rekolekcjach;D

Ja też wlasnie na ostanin rekolekcjach opalałem bonga w konfesionale :D bania spox :D

G

giboon

Guest
jaracz napisał:
Ja też wlasnie na ostanin rekolekcjach opalałem bonga w konfesionale :D bania spox :D

hehe to niezle, mi sie zdazylo 2 razy palic w sali gdy nauczycielka robila lekcje :D

1. na geografii, siedzie w ostatniej lawce kolo okna (okno otwarte) lapie buuucha z lufki w plecaku :) i siuuu przez okno dym :D ze 2 buszki zlapalem, i nagle mam bucha w plucach a nauczycielka "a co ty tam robisz?" a ja kiwam ze nic i wychlilem sie przez okno i wypuscilem i mowie "widzi Pani? zima jest" myslalem ze dym zobaczy hehe i patrze a lufka sie dyyymi starsznie, wszyscy patrza na mnie co tak "smierdzi" :D heh ale bez lipy, a klase do bani na maxa mialem, 2 osoby palace, i reszta spolki, dobrze ze tylko rok z nimi bylem :)

2. na lekcji biologii, tez ostatnia lawka :) lapie i zakrztusilem sie :D i dym w dziewczyne co przedemna siedziala :D hehe ale ona spoko i zrozumiala o co chodzi :D hehe

3. albo w kiblu lolka malego palilem z kolega :D i jakas dziewczyna wpadla bo my w damskim palilismy hehehe bo meski zamkniety :D wystraszyla sie :D hehe

ogolnie w szkole setki razy bylem upalony albo pijany :D i bez lipy na szczescie :)

pozdro

banan

Well-known member
Weteran
Buchów
2
ja tylko raz palilem w szkole (na religii :D). ksiadz siedzi przy biurku probuje nas uspokajac a ja z 2 ziomkami bakamy sobie w ostatniej lawce :p :bounce: :king:

S

Skladus

Guest
W szkole jest spalonym siedziec jest gut tylko zalezy na jakich lekjach (unikam palenia przed matą i biolą) Idziemy z ziomkiem najpierw smolić za bude no i wbijanko na lekcje. Na Histori jest faza na maxa, w tedy słucham jak poj**b co facet gada i gdzies tam odlatuje (normalnie wehikuł czasu;p) Na fizie jest tez dobrze (Uwielbiam Fizyke tylko jak jestem spalony). J. polski... ehhhh wypowiadałem sie juz w temacie "przypały na fazie";p. No i oczywiscie MEGOWE FAZY SĄ NA WF:D:D Ja juz brechtam na rozgrzewce z tych ćwiczeń;[ (spróbojcie wejsc na line, jezeli wogole sie wam uda. Mi sie tylko raz udało, zamknelem oczy i jakims cudem wgramoliłem sie na samą góre, potem otworzyłem i spojrzałem na dół, i prawie sie zesrałem ze strachu, bałem sie zejsc.)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół