Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Było parę pytań tego typu, później był plan a teraz realizacja oraz beta testy hehe.
2 Power banki solarne podłączone szeregowo , ciekawe czy dadzą się lądować z nadwyżką.
Szyszenie pod jodłami w lesie to jest pomysł z dupy.
Tu tez chodzi o to żeby tego nikt nie znalazł, a pod jodłą w lesie to tak jakbym komuś dal w prezencie parę gieta
Po to jest tam ten wentylator żeby niwelował ta pleśń .
Dzisiaj spod wyłoże pakietami ryżu dodatkowo.
A to co w środku to tylko taki szczypek na próbkę
Jestem bardzo dawno w temacie , i zawsze sobie dawałem rade z suszeniem.
W tym roku rodzi mi się potomek i suszenie tradycyjnie w domu odpada.
Ów suszenie to jest tylko próba , zobaczymy co będzie.
Kiedyś jak nie miałem gdzie suszyć jechałem na kilka dni na ryby. Posiadam duży namiot wędkarski wraz z własnej roboty podgrzewaczem ze swieczek i naczynia metalowego. Sprawdzone i za***iste. Podgrzewacz łatwo zrobić jak coś to pytać! 3pozdrawiam
w teorii sie da, w praktyce zacznie padac deszcz kilka dni i wszystko szlak trafi. pie****enie sie pol roku zeby z***ac ostatni, najkrotszy etap calego procesu to trzeba sie nazywac...
W tym roku miałem mały problem na ostatniej prostej i musiałem część wysuszyć w lesie. Część z tego zgniła. Można podsuszyć pierwsze 2 dni po ścince i trymowaniu aby najgorszy smród z niej wyszedł. Później zabierałem w lepsze miejsce bo nie dosychało jak powinno. Nie padało nic ale noce były jakieś mgliste. Jak nie będzie odpowiednio suche lato to zgnije.
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.