• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Szwecja.

Wyszukiwarka Forumowa:

Wódz Topów

Well-known member
Buchów
2
Po miłym i zielonym czasie spędzonym w czarnogórze mam do was pytanie o Szwecje drodzy forumowicze jako że wybieram się tam na 4 dni chciałbym coś tam ogarnąć wiem kraj blisko można przewieść z polski ale wole miejscowe specjały ;) Wiec ma ktoś pomocne odpowiedzi ? jak tam cena ?

PawulonX

Well-known member
Buchów
0
500 koron za 5 g to standard chyba na cala szwecje.

Wódz Topów

Well-known member
Buchów
2
500 koron za *****e 5 g ? :freak:

ci szwedzi to jednak przesrane mają w tej skandynawi :pl:

500 koron przecież to 500 zł chyba lepiej przewieżć palenie z Polski

G

Gaynet

Guest
500 koron to lekko ponad 200 zl. Odradzam Ci w szewcji kolowac ziolo, to kraj bardzo prohibicyjny zarowno jesli chodzi o alkohol jak i o narkotyki. Ciezko cokolwiek dostac.

pozdro
sky

G

Gaynet

Guest
tak samo jak na lotnisku, nie polecam nic przewozic. Wpakujesz sie w klopoty, juz lepiej popytac gdzies na miescie.

Kali_Mist

Member
Buchów
0
500kr niby duzo ale jakos jest za***ista no ale w szwecji dużo jest czekoladki no ale zielone sie też jest jesli jestes juz w szwecji polecam ci zrobic sobie wycieczke do kopenhaggi (christiania) polecam :) :smokee::smokee::smokee::smokee::smokee::smokee::smokee:

dudens24

Well-known member
Buchów
0
Latam do szwecji co roku a konkretnie do Malmo często wracam promem jesli chodzi o materiał to jest bardzo trudno to ogarnąć , chyba ze masz tam znajomych którzy palą,niestety jest drogo i powiem szczeze ze wypasu to niema paliłem pare razy materiał z tamtąd ale od Jugoli lub turasów nie szwedów jak cie złapią nawet z jedną topą to masz pozamiatane taki kraj.Co chodzi o przemyt jesli bedziesz płynął promem to spoko luz tylko schowaj materiał w gacie mnie nigdy na promie nie czepali nawet toreb podróznych wogóle na promie jarałem lola na zewnątrz takze luz gorzej z samolotem bo na terminalu możesz trafić na celników z psami.

Kali_Mist

Member
Buchów
0
no jezeli sie nie ma zajomych to ogarnia sie shit albo dobalacza:p gowno jakich malo ale tak duzo materialu przychodzi z christiani i naprawde dobrego jak bedziesz w malme pisz na priv
:)

Kali_Mist

Member
Buchów
0
Mieszkam 2 rok w szwecji i naprawde jest dobrze od niczego nigdy nie brakuje... i sztuki nie krojone moze drogo bo 500kr 5g ale biorac pod uwage ile sie tu zarabia to jest ci szkoda dac to 500 kr:) tylko dobrze miec znajomeko montera bo tak z ulicy to pelno takich ale gowno ci daja jakich malo czesto maja mieszany hasz z jakims gownem 5 g zA 500 KR a oni moze za to placa 35 kr za gieta szlam jakich malo bleee

D

delete

Guest
Odkopuję topik :)

Został ktoś złapany w Szwecji z ziołem albo zna wiarygodny przypadek?

Kali_Mist

Member
Buchów
0
Jeśli masz obywatelstwo no nie jest źle :p znam przypadek co typ został zatrzymany w pociągu masz 100g czekolady a kara to 8000 kr no i szwedzie służby są miłe nie to co w pl. Nie ma tu takiego węszenie nagonki jak w polscie ;p

D

delete

Guest
Jakoś tego nie łykam, w Szwecji jest jedno z najsurowszych praw antynarkotykowych na świecie, nie ma rozróznienia na dragi lekkie i ciężkie, za uprawę trawy odpowiadasz tak samo jak za produkcję heroiny. I kompletnie nie rozumiem co ma obywatelstwo do tego? Mają 2 kodeksy karne? Dla tych z obywatelstwem i bez? Bollocks.

Kali_Mist

Member
Buchów
0
prawnie dokładnie to niewiem wiem poprostu z praktyki jak znajomego złapali co posada obywatelstwo :)

Ostatnia edycja:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół