D
delete
Guest
AAAAAAAAA
Już drugi czy trzeci dzień czytam opisy, oglądam relki, wertuje seed banki i już mi od tego łeb pęka POMOCY!
Chodzi nam wyłącznie o nasiona F1 z jakiegoś porządnego SB bo na nasionach to bez sensu oszczędzać...
Już drugi czy trzeci dzień czytam opisy, oglądam relki, wertuje seed banki i już mi od tego łeb pęka POMOCY!
- Mam potrzebę posiadania DUŻEJ ilości plonu z SZYBKIEJ inyjki na powierzchni około 0.36m^2 Dodatkowym kryterium jest zapach: może śmierdzieć byle w granicach rozsądku czyli skunki odpadają raczej.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Natomiast potrzebą mojej Drugiej Połówki jest posiadanie medycznej, antydepresyjno-lękowej, energetyzującej i absolutnie niezamulającej sativki, która to rosnąć ma w PCboxie 12/12 od początku. Dobrze byłoby gdyby zapach nie był ostry lub zamaskowany nutą owocową.
Chodzi nam wyłącznie o nasiona F1 z jakiegoś porządnego SB bo na nasionach to bez sensu oszczędzać...
Ostatnia edycja: