nasiona marihuany

Szybka Indyjka Niska Sativa TYLKO F1

Wyszukiwarka Forumowa:
D

delete

Guest
AAAAAAAAA

Już drugi czy trzeci dzień czytam opisy, oglądam relki, wertuje seed banki i już mi od tego łeb pęka POMOCY!

1. Mam potrzebę posiadania DUŻEJ ilości plonu z SZYBKIEJ inyjki na powierzchni około 0.36m^2 Dodatkowym kryterium jest zapach: może śmierdzieć byle w granicach rozsądku czyli skunki odpadają raczej.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  2. Natomiast potrzebą mojej Drugiej Połówki jest posiadanie medycznej, antydepresyjno-lękowej, energetyzującej i absolutnie niezamulającej sativki, która to rosnąć ma w PCboxie 12/12 od początku. Dobrze byłoby gdyby zapach nie był ostry lub zamaskowany nutą owocową.

Chodzi nam wyłącznie o nasiona F1 z jakiegoś porządnego SB bo na nasionach to bez sensu oszczędzać...

Ostatnia edycja:
D

delete

Guest
Zdecydowałem się na White Widdow x Big Bud oraz Big Bud xxl [nie mogłem wybrać więc polecą obie^^] dla mnie i Grapefruita lub Navi. Haze dla mej Lubej:)

ps moze ktos odpowie: czy te wwbxx i bb xxl będą mocniej pachniały niż Cheese???

Ostatnia edycja:

gette

Well-known member
Buchów
0
WWxBB z zapachem nie ma tragedii, ale na wegu walą typowym zielem. Miałem kiedyś na podobnej powierzchni do Twojej i ***ało nawet przed zamkniętym pokojem mimo non stop uchylonego okna.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół