• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Szybkie bicie serca

Wyszukiwarka Forumowa:

B3NoLQ

New member
Buchów
0
Witam, chciałbym się zapytać czy ktoś ma lub miał takie objawy że podczas grania na kompie, oczywiście na fazie nagle zaczyna mocno walić serce i cały organizm zaczyna reagować jakby działo się to na realu, ale po przerwaniu i chwilowym relaksie jestem wstanie opanować to i jest już za***iście. Jednak ostatnio tak samo grając po paleniu i wcześniejszym wypiciu kawy nie byłem wstanie tego ogarnąć i do samego zejścia już się ch***wo czułem i cały czas o tym myślałem czemu tak się dzieje co powodowało szybkie bicie serca i ogólny strach że coś jest nie tak. Palę już od dłuższego czasu jednak przedtem nie miałem takich faz podczas grania i czemu teraz od czasu do czasu tak się dzieje, czy to że nie mogłem opanować bicia serca było spowodowane kawą czy czymś innym?:zjarany:
Dzięki.

C

Cweluch

Guest
jak bije to znaczy ze jeszcze zyjesz;] powaznie,lepiej nie graj xD

D

delete

Guest
Czemu ma nie grać? Granie po jaraniu jest ok :D Ja bym na twoim miejscu mniejsze dawki palił, no chyba że masz tak po 1 lufce to nie wiem.

G

Gość

Guest
Ja jak grałem na fazie w CS'a to serce biło jakby chodziło o moje realne życie i jedynie skupiałem się na grze zamiast słuchać kumpli z infem, ale przyznam że miałem jedne z najlepszych statów. Po prostu bałem się że chodzi o moje realne życie i starałem się na 110% <wodna>

Teraz jak wracam to zamiast odpalać pc'ta to odpalam gramofon i odpalam winyl Dinala - W strefie jarania i w strefie rymowania i odprężam się po to by za chwile zasnąć...ah <peace>

B3NoLQ

New member
Buchów
0
no właśnie zauważyłem że jak ostatnio mniej wypaliłem to nie mogłem tego ogarnąć no chyba że to przez kawę.

paprotka

Well-known member
Buchów
0
mam to nawet na trzeźwo jak gram : o normalna adrenalina.. u nie których uwalnia się częściej ^^

Demolka

Active member
Buchów
0
jaraj więcej to przywykniesz, albo odstaw to jak ci nie służy <joint>

paprotka

Well-known member
Buchów
0
NO PROSTE gram w to samo, i często jak lece na przeciwnika to serce przyśpiesza konkretnie!

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół