• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Szybkie pytanie, szybka odpowiedz

Wyszukiwarka Forumowa:
G

Gość

Guest
Witam, jest to 7-mio tygodniowy krzaczek no name.

1. Czy ktos dalby rade okreslic plec??
2. Kiedy tak +/- zacznie kwitnac?
3.Czy moge juz zaczac lac co drugi tydzien koksy na kwitniecie?

To tyle, z gory thanks.

normal_DSC01279.JPG
normal_DSC01280.JPG
normal_DSC01281.JPG
normal_DSC01282.JPG
normal_DSC01283.JPG
normal_DSC01288.JPG
normal_DSC01290.JPG

S

ssssss

Guest
Siemka.Nawozy lejemy od 2 tygodnia.Włoski są także masz suczkę. A zacznie pokazywać preflowerki tak za 3-4 tygodni.To jest pod folia?

Ciapovski

Well-known member
Buchów
0
Nie ma żadnych włosków nie wprowadzaj go w błąd. Na razie nic nie widać na temat płci.

S

ssssss

Guest
Rośliny żeńskie!

Perflowers:
- Na roślinach żeńskich powstają (najczęściej na rozwidleniach) "pręciki".

18.jpg

S

ssssss

Guest
Florovit jest do kwitnących bodajże:spalony: Teraz masz jeszcze weg lej tanim biohumusem,też daje rady.

G

Gość

Guest
;]

Ten florovit, ktory mam jest na veg i juz przy nim zostane. Co doradzilbys mi za kox na flo?

---------- Aktualizacja posta 09-07-2012 09:26 ---------- Czas poprzedniego posta 08-07-2012 23:04 ----------

Moglby ktos jeszcze sie wypowiedziec?

S

ssssss

Guest
Siemka.sory złe spojzalem myślałem ze to 7 dniowy krzak:spalony: na flo możesz lac plantonem np.tylko zwroc uwagę na zawartość NPK bo się producent wychylil i teraz jest sporo azotu w nim.A na flo azot blokuje kwatki:)A kiedy zacznie kwitnac pod folią? Gdy długość dnia ulegnie skróceniu wtedy bd najpierw preflo a potem topy .Z fartem

D

delete

Guest
1. Czy ktos dalby rade okreslic plec??
jeszcze się nie określiła chociaż wygląda mi na panienkę daje 60% na tak ;)
2. Kiedy tak +/- zacznie kwitnac?
Masz dość późną odmainę kolego skoro jeszcze nie zaskoczyła z preflowerami, obstawiam odmianę typową pod lamy. Najprawdopodobniej flo zacznie się na przełomie sierpień / wrzesień; około 14h dnia
3.Czy moge juz zaczac lac co drugi tydzien koksy na kwitniecie?
ładuj w nią azot ile wlezie ale bez przesady, dokup jakies witaminy np .wuxal i jedziesz z tematem. Na początku połowe dawki, obserwuj... Zwiększaj piramidalnie.
uważaj na pleśń w tej foliiiii ajjjj ;)
powodzenia

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół