nasiona marihuany

Tabletki co2

Wyszukiwarka Forumowa:

Fresk

Well-known member
Buchów
0
Czy ktos z forowiczów ma do zaoferowania tabletki co2 najlepiej z cannabis bo sie im skonczyly ?? chetnie kupie :)

M

MILKA

Guest
A nie lepiej zainwestować w bimbrownie? moim zdaniem to jest wydajniejsze i tańsze ale z pewnością nikt z forumowiczów nie ma na sprzedaż!!!

M

mariusz9822

Guest
i tu sie mylisz milka ja mam na sprzedaz tab. :tongue: a za ile chcesz kupic i ile??? :thumleft:

Fresk

Well-known member
Buchów
0
podaj swoj numer gg to sie zgadamy bo mam pare pytan

D

delete

Guest
No pachnie, i to pachnie jak nie myty ch*j przynajmniej miesiąc czasu. Nie ma alledrogo.pl?? :pl: No cóż debili nie sieją, sami się rodzą. Najlepiej od razu zadzwoń do dyżurnego i poproś o interwencję. Po kiego mają się chopoki wysilać.

S

Synek z zawodu

Guest
Nie sądzisz, że trochę... wali sandałem policyjnym ?

No pachnie, i to pachnie jak nie myty ch*j przynajmniej miesiąc czasu. Nie ma alledrogo.pl?? :pl: No cóż debili nie sieją, sami się rodzą. Najlepiej od razu zadzwoń do dyżurnego i poproś o interwencję. Po kiego mają się chopoki wysilać.

ku**a a mi to pachnie za***istym kretynizmem (!!!)

Ozziusz jak ty ku**a wygrzebałeś temat sprzed 6 lat i jeszcze wpadłeś na pomysł odpisania na niego ?!

Aaaaa no i Anioł stróż musiał coś dodać , ksywa twoja mówi sama za siebie , stróż jak ch*j ;)

Gratuluje chłopaki , wpadliście na trop milicji :freak:

D

delete

Guest
Hehe... Nie zwróciłem uwagi na date pierwszego postu Mea Culpa.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół