akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

tajemnicza odmiana greenlife'a

Wyszukiwarka Forumowa:
G

greenlife

Guest
a tutaj fota tego co mam zamiar testowac :) prawda ze skamowite :)
secret0bs.jpg

growmen

Well-known member
Buchów
0
greenlife, wyglada super podobaja mi sie takie roslinki o zbitych topach nie wiesz co moze byc takiego podobnego na outdoor ??

G

greenlife

Guest
to wlansie moze byc na outdoor jak breder podaje ze szybko kwitnie - poczatek pazdziernika wpradzie to nie early ze konczy we wrzesniu ale mysel ze powinna spokojnie dac sobie u nas rade :)

chaszczu

Well-known member
Weteran
Buchów
25
hehe cudo :) zbior musi byc ladny z niej, troche przypomina mi wdowke :) szkoda tylko ze na tym zdjeciu nie byly przyciete bo za mocno do gory ida

G

greenlife

Guest
kolesiowi wlasnie oto chodzilo zeby miec lany jeden top on to uprawial przy 800W hps w 14 litrowych doniczkach i mial tam kilka plantow roznych odmian

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
11
O kurde... pięknie wyglądają... ciekawe jak by to uroslo na out

growmen

Well-known member
Buchów
0
BiaLy_MiS, czytaj dokładniej przeciezgreenlife, pisał ze moze byc na out, ja własnie szukam takiej odmiany która miała by tak zbite i piękne topy

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
11
Moge kopnac ale dopiero po sezonie out 2006. Zreszta teraz sie do indoor przygotowuje wiec tesh moze cos jakiegos jednego topka na nasionka wezme. Zobaczymy.

Terasz szukam WW tanio albo za darmo :p

Jendrol

Well-known member
Buchów
2
Ja szukam LR hehe... ogolnie fotka nad wyraz apetyczna!

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
11
Haha... pod 1000W lampa by musialabyc jakies kilka metrow od rosliny i gruube szklo pod nia. Spalilyby sie... ja mam 70W i takich samych plonow z tej rosliny bym oczekiwal.

G

greenlife

Guest
pod 1000W lampa by musialabyc jakies kilka metrow od rosliny i gruube szklo pod nia
mylisz sie moj drogi hps 1000 wat wcale nie musi byc az tak daleko od rosliny oczywiscie ze nie 50cm tylko wyzje jakies 1.5m poaztym takiego hps-a nietrzyma sie w szafie tylko w duzym pomieszczeniu gdzie trudniej jest je nagrzac do tego stopnia aby spalily rosliny
pozatym szybe nie zawsze sie stosuje wystarczy dobry nawiew z wentylatorow
to juz sa poprostu "przemyslowe" uprawy a ktorych by tu duzo pisac

ja mam 70W i takich samych plonow z tej rosliny bym oczekiwal
pomazyc dobra rzecz ale uwierz mi ze napewni bys takich a nawet podobnych plonow nie mial taksie zdaje ale moc lampy ma bardzo duze znaczenie wzgledem wygladu i jakosci topow

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
11
T ojeszcze zobaczysz... za pare lat bede mial takie topiki o ktorych sie nawet filozofom nie snilo.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół