D
delete
Guest
Peace:jocolor:
Yup. Mam tu kilka pytan, otoz staff od dila... ***** to gówno, zasoby z poprzedniego roku sie wyczerpały i rozkminiłem coś szybkiego....
Chodz mi o osiagniecie 10g w meeega tajnym pc box
Dane
Pcbox wys 40 szer 20 dl 20 ( normalnie ma 40cm ale 20cm zajmuje sprzet
nasionko LR2 AF Reg x2
oswiatlenie 2100LM na teren 20x20 w sam raz
Koc ratunkowy
3 went wtłaczajacy wyciagajacy mieszak
Okej to teraz pytanka
1. Jak ograniczyc swiatło ktore wychodzic będzie z dziur wentlyacyjnych, zrobiłem takie ,, kanały, tunele z kartonu ,, jescze jakies pomysły ??
2. Jak wyciszyc went?
3. went wtłaczajacy w tunelu, wtlacza niby powietrze ale nic nie czuc gdy sie przykłada reke, to mozliwe, tzn czy bedzie wpadac swieze powietrze czy raczej nic to nie da..
3. Co sadzicie o tych warunkach..??
na cud nie licze ale co swoje to swoje.. dodam ze w srodku pc boxa jest zasilacz i reg. czasowy. 0swiatła ma nie wychodzic i 0 dzwieku, pozniej dodam zdjecia
jakies pomysły aby go bardziej utajnić?
4. na co skierowac went. mieszajacy?
dodam zdj jutro
Yup. Mam tu kilka pytan, otoz staff od dila... ***** to gówno, zasoby z poprzedniego roku sie wyczerpały i rozkminiłem coś szybkiego....
Chodz mi o osiagniecie 10g w meeega tajnym pc box
Dane
Pcbox wys 40 szer 20 dl 20 ( normalnie ma 40cm ale 20cm zajmuje sprzet
nasionko LR2 AF Reg x2
oswiatlenie 2100LM na teren 20x20 w sam raz
Koc ratunkowy
3 went wtłaczajacy wyciagajacy mieszak
Okej to teraz pytanka
1. Jak ograniczyc swiatło ktore wychodzic będzie z dziur wentlyacyjnych, zrobiłem takie ,, kanały, tunele z kartonu ,, jescze jakies pomysły ??
2. Jak wyciszyc went?
3. went wtłaczajacy w tunelu, wtlacza niby powietrze ale nic nie czuc gdy sie przykłada reke, to mozliwe, tzn czy bedzie wpadac swieze powietrze czy raczej nic to nie da..
3. Co sadzicie o tych warunkach..??
na cud nie licze ale co swoje to swoje.. dodam ze w srodku pc boxa jest zasilacz i reg. czasowy. 0swiatła ma nie wychodzic i 0 dzwieku, pozniej dodam zdjecia
jakies pomysły aby go bardziej utajnić?
4. na co skierowac went. mieszajacy?
dodam zdj jutro