akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

takie małe a juz umierają...POMOCY

Wyszukiwarka Forumowa:
G

greenkris

Guest
po wsadzeniu do ziemii white widow feminized...slicznie wybiły sie z kubeczków i zaczeły piąc sie do góry...ale tylko do góry...cieniutkie łodyżki i jedno małe pieterko lisci...zaczynają sie powoli gobac na boki...nie wiem co robic...co moze byc nie tak i co na to poradzic...
Pomózcie prosze bo wszystkie uschną a jedna juz sie połozyła...

C

canabuz

Guest
malo szczegolow, ale tez bym stawial ze to cos z podlewaniem

-=*Rotasila*=-

Well-known member
Weteran
Buchów
1
greenkris, twoja roslina ma zamało swiatła lub
oswietlenie jest zdecydowanie zawysoko albo
roslina stoi na oknie

jesli masz zamoało swiatła to zapewnij roslinie wiecej
jesli zama jest zawysoko to opiusc ją nizej ale tak alkeby niezpaliła szczytów
jak uprawiasz na oknie to zaopatrz sie w grow boxa

POZDRO!

hbsh

Well-known member
Weteran
Buchów
2
-=*BerniO*=- napisał:
roslina stoi na oknie

Mysle ze mimo wszystko na parapecie nie jest az tak zle jesli okno jest od poludnia to spox. Ja mialem przez 2 tygodnie WW na oknie zanim dalem na out i ladnie urosla. A teraz na spocie radzi sobie jeszcze lepiej! Nie ma porownania do zadnej odmiany na out a rosnie lepiej niz one. Moze tylko z dojrzeniem bedzie problem. Zgadzam sie z przedmowca iz greenkris podal za malo szczegolow zeby stwierdzic co jest nie tak. Peace

G

greenkris

Guest
wielkie dzieki za informacje.podaje wiecej szczegółów.a wiec tak...
roslinki dzis mają 4 dni i rosną na parapecie na razie ale mam gotowego dużego grow boxa z HPS-400 i wentylacją.nie sądze zeby dostały zbyt dużo wody bo na to uważałem.myslicie zeby je teraz przestawic pod HPS i sie uratują?ziemia jest dobra o odpowiednim Ph.Boje sie po prostu ze maja teraz zbyt długie łodygi i sie połamią.mają ok 10 cm i tylko 4 pierwsze listki.Bede wdzieczny za dodatkowe instrukcje ratunku i jesli jeszcze potrzebujecie jakies informacje zeby postawic diagnoze to zaraz odpisze.
Dzieki wielkie i pozdro

B

blancik

Guest
Wstaw pod HPS-a, wtedy pójdą na calego, a jak mialeś hapeesa to niewiem dlaczego ześ trzymal maleństwa na parapecie-to byla niezbyt przemyślana myśl.
Elooo

-=*Rotasila*=-

Well-known member
Weteran
Buchów
1
tylko pierwsze sprawdz czy box dobrze działa zamin wstawisz tam roslinmki

Gazometer

Well-known member
Buchów
0
Rośliny powinny dać radę na tym parapecie..chociaż zależy też od ustawienia okien.Jesli jest tak źle,to nie zastanawiaj się czy dac je pod HPS tylko daj,bo innego wyboru nie masz!

LordX

Active member
Buchów
0
odpal boxa na 2-3dni na sucho zobacz temperature i czy wszystko hula OK. Jesli jest dobrze to wprowadzaj tam sowje laski...

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół