nasiona marihuany

Tanie feminizowane

Wyszukiwarka Forumowa:

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Znacie może jakies sklepy oprocz canabisfr pl bo tam 10 nasionek feminizowaqnych za***iscie drogie jest czy znacie wlasnie jakies sklepy moze jakies polskie wiem ze to sa walki ale czy moze ktos kupowal feminizowane w polskich lub opdajcie jakies strony zagranicznych sklepów z tanimi nasionkami feminizowanymi lub nie tanimi !! i koszt przesyki do Polski jest drogi ??

G

greenlife

Guest
80 zł to wedlug ciebie duzo za feminizowane nasionka bo tyle walsnei kosztuje na canabis.fr jezeli kupisz w zagranicznych to taniej napewno cie to nie wyniesie no jezeli bedziesz chcial miec dobra jakosc pestek

growmen

Well-known member
Buchów
0
no niestety nie ma nic za darmo ale moim zdaniem kupowanie rzenskich nasionek jest zbędne lepiej kupic zwykłe przypilnować i wyplewić samce a przy okazji zrobic troche nasionek na nastepny sezon i dla znajomych z forum :D ja mam taki zamiar

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Growmen :) to jak juz bedziesz miał nasionka z przyszłego sezonu to możesz dać mi parę :D hehe

greenlife napisał:
80 zł to wedlug ciebie duzo za feminizowane nasionka bo tyle walsnei kosztuje na canabis.fr

A co to za odmiana i czy ma 10 nasionek w paczuszce?

[ Dodano: 2005-12-17, 19:36 ]
MA 4 nasionka ... a ja szukam sklepow pakujacych po 10 nason ale z w miare tanimi nasionakmi feminizowanymi

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
11
Nasiona feminizowane pakowane po 10 nasion kupic za 300zl. Wiec przelicz czy ci sie nie oplaca na cannabis.fr.pl kupic. Bardzo sie oplaca. Kupujesz 8 nasion wydajesz 180zl.

spelth

Active member
Buchów
0
po najnizszej cenie mozna zakupic paczke feminizowanych 10nasion Indoor Mixa za 140pln na cannabis-fr-pl to juz chyba maxymalnie dobra cena, tylko ze roznych odmian

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół