• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Temat związany z prawem jazdy, ruchem drogowym itp.

Wyszukiwarka Forumowa:

Syn Ebnera

OdcieńZieleni
Buchów
4,123
Siema, pomyślałem sobie, ze spoko byłoby założyć taki temat, gdzie każdy mógłby się podzielić swoimi doświadczeniami na drodze i nie tylko, co najbardziej irytuje jeżdżąc autem, może jakieś rady dla zaczynających swoje podboje drogowe. Sam prawko mam od ponad 10lat, nie uważam się za mistrza świata ale myśle, ze jestem bardziej ogarnięty niż większość na jezdni, prawko było mi zdać stosunkowo łatwo bo całe życie jeździłem na wózkach widłowych a na prawko zapisałem się dość pozno. Ogólnie lubie jeździć, bardzo mnie to odstresowuje, jakaś delikatna muzyka w tle i mogę cały bak wyjeździć😅 przez ostatni rok zrobiłem prawie 100k a i przez poprzednie lata było to dużo wiec troche doświadczyłem różnych sytuacji na drodze. Jestem bardzo wyczulony na miejsca gdzie sa przejścia dla pieszych jak i dróżki rowerowe, przeważnie ludzie złe korzystają z nich i wychodzą z zasady, ze maja pierwszeństwo wiec mogą nawet nie patrzeć czy cokolwiek jedzie, zawsze mówiłem, ze najbardziej świadomy pieszy to pieszy-kierowca, wie, ze trzeba zachować maxymalna ostrożność przechodząc przez ulice, wiem po sobie, nie wchodzę na ulice gdy widze, ze kierowca na mnie w ogóle nie patrzy ani pojazd nie zwalnia, sam tez dużo jeżdżę rowerem i wiem, ze 90% rowerzystów myśli, ze w każdej sytuacji ma pierwszeństwo na dróżce rowerowej a tak nie jest. Jeśli chodzi o miejsca gdzie najgorzej mi się jeździło to jak byłem w Krakowie, po***ane skrzyżowania( trolejbusy, tramwaje itp. a jeździłem już po większości miast w Polsce. Podzielcie się swoimi doświadczeniami, przeżyciami czy jakimiś sytuacjami na drodze, które wywołały u was uśmiech na twarzy lub was wk***ily.

#

Obsługa forum
Administrator
Weteran
Rozwiązań
1
Buchów
17,230
Odznaki
1
Rowerzyści na szosach - rozjeżdżać tych pedalarzy.

TęczowyMiś

Well-known member
Weteran
Buchów
612
Odznaki
1
Pojedź do Hagi albo Amsterdamu to zobaczysz co to znaczy prze***ana jazda xD.
No nawet nie trzeba jechać do takich wielkich miast bo i w małych młyn jest he he :)

Mnie ogólnie wk***ia na drodze jak jest 50 czy 70 a ktoś jedzie 30/40 powinno się jeździć dynamicznie. :tiphat:

Syn Ebnera

OdcieńZieleni
Buchów
4,123
Dlaczego nie każdy kierowca BMW to debil ale każdy debil jeździ BMW?

Jak zdałem prawko to wujas o***al mi swoje BMW i wtedy na ten czas faktycznie jeździłem jak debil i bardzo przeżywałem to co dzieje się na drodze, ale mysle ze większość początkujących jest zbyt nerwowa i impulsywna za kołkiem☺️ A co do samej marki to chętnie powróciłbym do niej bo jeździło mi się nią za***iscie komfortowo i wygodnie, a minus taki ze części do tego sa drogie niewspółmierne do jakości. Co do rowerzystów to trzeba bardzo uważać na nich, zreszta nie wiem co to za frajda jeździć ulicami czy dróżkami i wdychać to całe gowno które wydalają samochody, ja praktycznie tylko po lasach jeżdżę

Syn Ebnera

OdcieńZieleni
Buchów
4,123
W środku na***ane breloków, miśków i innych medalionów😅 tak samo nie ogarniam co ludzie maja w głowach oklejając sobie samochod jakimis wlepami czy napisami w stylu, diesel musi kopcić itp xD teraz tez moda jest na montaż poroża reniferowego do samochodu w święta, no ku**a super xd

Syn Ebnera

OdcieńZieleni
Buchów
4,123
Tez nie wiedzialem, ze z tylu naklejona ryba to znak, ze za kołkiem jedzie z krwi i kości chrześcijanin 😅

TęczowyMiś

Well-known member
Weteran
Buchów
612
Odznaki
1
W środku na***ane breloków, miśków i innych medalionów😅 tak samo nie ogarniam co ludzie maja w głowach oklejając sobie samochod jakimis wlepami czy napisami w stylu, diesel musi kopcić itp xD teraz tez moda jest na montaż poroża reniferowego do samochodu w święta, no ku**a super xd
Czyli to przykre pseudo 'święto' działa tylko na jedną stronę?
Jak dobra baba to się odwdzięczy :D ja dziś za bukiet dałem 170zł, tragedia co ceny teraz, i jeszcze mnie zapraszaly panie w sklepie na dzień kobiet, przemilczałem :D
Mnie rozpie****a jak ktoś jeździ starym trupem i przyciemnia szyby, naklejki Ledy no beka :)

Danczan69

Respekt czuje przed naturą
Buchów
3,222
Jak dobra baba to się odwdzięczy :D ja dziś za bukiet dałem 170zł, tragedia :D
Mnie rozpie****a jak ktoś jeździ starym trupem i przyciemnia szyby, naklejki Ledy no beka :)
Dobra odwdzięczy sie bez bukietu ;) a nawet zaskoczy.

To się nazywa wiejski tuning

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół