• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Temat związany z prawem jazdy, ruchem drogowym itp.

Wyszukiwarka Forumowa:

Psiqtas

Active member
Buchów
4
Siema, pomyślałem sobie, ze spoko byłoby założyć taki temat, gdzie każdy mógłby się podzielić swoimi doświadczeniami na drodze i nie tylko, co najbardziej irytuje jeżdżąc autem, może jakieś rady dla zaczynających swoje podboje drogowe. Sam prawko mam od ponad 10lat, nie uważam się za mistrza świata ale myśle, ze jestem bardziej ogarnięty niż większość na jezdni, prawko było mi zdać stosunkowo łatwo bo całe życie jeździłem na wózkach widłowych a na prawko zapisałem się dość pozno. Ogólnie lubie jeździć, bardzo mnie to odstresowuje, jakaś delikatna muzyka w tle i mogę cały bak wyjeździć😅 przez ostatni rok zrobiłem prawie 100k a i przez poprzednie lata było to dużo wiec troche doświadczyłem różnych sytuacji na drodze. Jestem bardzo wyczulony na miejsca gdzie sa przejścia dla pieszych jak i dróżki rowerowe, przeważnie ludzie złe korzystają z nich i wychodzą z zasady, ze maja pierwszeństwo wiec mogą nawet nie patrzeć czy cokolwiek jedzie, zawsze mówiłem, ze najbardziej świadomy pieszy to pieszy-kierowca, wie, ze trzeba zachować maxymalna ostrożność przechodząc przez ulice, wiem po sobie, nie wchodzę na ulice gdy widze, ze kierowca na mnie w ogóle nie patrzy ani pojazd nie zwalnia, sam tez dużo jeżdżę rowerem i wiem, ze 90% rowerzystów myśli, ze w każdej sytuacji ma pierwszeństwo na dróżce rowerowej a tak nie jest. Jeśli chodzi o miejsca gdzie najgorzej mi się jeździło to jak byłem w Krakowie, po***ane skrzyżowania( trolejbusy, tramwaje itp. a jeździłem już po większości miast w Polsce. Podzielcie się swoimi doświadczeniami, przeżyciami czy jakimiś sytuacjami na drodze, które wywołały u was uśmiech na twarzy lub was wk***ily.
Opanie, jakby chociaz polowa ludzi na drodze miala takie podejscie i zachowania to swiat bylby piekniejszy.
Niestety kultura na drodze u nas nie istnieje. Kazdy kazdemu musi udowadniac ujwieco i ujwiepoco.
Ja prawko zrobilem dosyc pozno gdyz do 25ego roku mialem zajawe na MTB i to byl moj jedyny srodek transportu.
Jezdze duzo bo lubie jezdzic. Fascynuje mnie sam klimat mechaniki i tego jak i dlaczego to wszystko dziala.
To co obserwuje na drogach to wola o pomste do nieba. Jeszcze kilka lat temu wysylalismy sobie dla beki filmiki z kamerek z rosji, komentujac jakie to sa zwierzeta i debile. Dzisiaj mamy to u siebie na drogach.
Temat rzeka.

Manso

Hodowanie rąk nie brudzi
Buchów
1,084
filmiki z kamerek z rosji, komentujac jakie to sa zwierzeta i debile
Bo sie panoszą i jeżdzą teraz, i u nas :crazy:

Z całym szacunkiem do innych narodowości ale w większych miastach, gdzie każdy uber to prius z imigrantem za kierownicą to oni jeżdżą gorzej niż ja w GTA

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół