Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Hej. Mma pytanie, czy na Early Misty nie jest już za pózno ? bo teraz dopiero mam fundusze na wszystko ale nie wiem czy nie za pózna pora na sadzenie... pozdrawiam
Lepiej zakup sobje jakąś inną odmiane... Oczywiście gdybyś posiał tezar EM to napewno by zakwitła ale nie jestem pewny czy by doszła... Zakup sobje jakąś krutko kwitnącą odmiane najlepiej...
Tego to juz musisz poszukac na stronkach z nasionkami i poczytac ktora ci najbardziej odpowiada Ja mam wlasnie 7 sadzonek EM. Heheheheheeee paliles juz EM ? Bardziej high czy stoned ?
Poszukaj sobje właściwej odmiany na www.cannabis.fr.pl ktura ci najbardzie odpowiada, tam jest wszystko opisane... Może Purple Power albo coś z Nirvany. Na Nirvanie są wczesne odmiany na aut.
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.