Testy i Work And Travel

Wyszukiwarka Forumowa:
J

Jacenty

Guest
Witam wszystkich jaraczy!
Czytalem tu wszystkie wypowiedzi i dalej nie jestem pewien jak jest z tymi testami, otóz nie jaram już jakiś miesiąc, ale za to wczesniej to ponad pół roku dosłownie nie gasłem :) i za miecha będę miał prawdopodobniej testy na drugsy, gdybym wiedział wcześniej, to pewnie bym tak nie jarał, no ale może zapodacie mi jakieś rady oprócz cytrynek, piwka i wysiłku?
Czy thc u wybitnych jaraczy zostaje dłużej niż u innych? Da się ich oszukać?

C4

Well-known member
Weteran
Buchów
0
opie**** wlosy na lyso. siostrze cudem nie wykrylo jarala dzien przed wyjazdem

micey13

New member
Buchów
0
nie to żebym był wielkim znawcą w tej dziedzinie ale z tego co pamiętam to thc utrzymuje się w organizmie do dwóch tygodni ,napewno wchłanianie dużej ilości płynów pomaga(szczególnie woda). lepiej jednak by było by ktoś bardziej obeznany w temacie mógł to potwierdzić bo mogę się mylić. pozdr

J

Jacenty

Guest
Już opie****i**** maja czas żeby troche odrosnąć, a wie ktoś czy sie da jakoś przyśpieszyć czystke z krwi ? A Twoja siora też na w&t ?

C4

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Jacenty a jedziesz moze z ccusa? tak moja siostra tez na w&t. ja ci mowie, bo gadalem sobie z wujaszkiem. mowi ze we wlosach osadza sie najdluzej. z krwi wyczyscisz spokojnie po dwoch tygodniach pijac duzo wody i browarow. z moczu nie wykryja ci nic bankowo po takim czasie abstynencji. to wszystko

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
Cz4rek napisał:
krwi wyczyscisz spokojnie po dwoch tygodniach
w krwi thc utrzymuje sie do 3 miesiecy, w moczu do 2 tygodni

C4

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Shadowale w te upaly wypie****i mu spokojnie po dwoch tyg. zwlaszcza ze sie pije duzo bro i wody teraz

J

Jacenty

Guest
micey13 nie jade z tej firmy co twoja siostra, mam nadzieje ze bedzie jak mowicie, ale mam watpliwosci że krew wyczysci sie przez upały. Pozdro all

gez

Well-known member
Buchów
0
Cz4rek napisał:
Shadowale w te upaly wypie**** mu spokojnie po dwoch tyg. zwlaszcza ze sie pije duzo bro i wody teraz
tak, oczywiscie jak nie wiesz ocb o lepiej sie nie udzielaj

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
10
Witamina B-12 zwiększona wydolność sercowo naczyniowa zwiększona ilość krwinek i szybsze obumieranie starszych krwinek. Dobra jest firmy Naturell albo po prostu cza wpierdzielać duże ilości wątróbki .... :salut: na chłopski rozum powinno nieco przyspieszyć usuwanie śladów z krwi.. chociaż.. :scratch:

C4

Well-known member
Weteran
Buchów
0
gez napisał:
tak, oczywiscie jak nie wiesz ocb o lepiej sie nie udzielaj
liz mi chu*a mam ochote to sie odzywam nie? to wypie****aj.
.::ARKAN::. napisał:
Witamina B-12 zwiększona wydolność sercowo naczyniowa zwiększona ilość krwinek i szybsze obumieranie starszych krwinek. Dobra jest firmy Naturell albo po prostu cza pier**** duże ilości wątróbki .... :salut: na chłopski rozum powinno nieco przyspieszyć usuwanie śladów z krwi.. chociaż.. :scratch:
tez czytalem gdzies o tym btw Arkan jak Ty wjezdzales do stanow to robili CI jakies testy? bo pewnie u Ciebie to poziom stezenia thc we krwi wyniosl by sporo :p

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w Growbox.pl i Growseed.pl na wszystko!

Góra Dół