• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Testy na mocz i kwasek cytrynowy

Wyszukiwarka Forumowa:

Furrax

Member
Buchów
0
Witam!
Czy ktos z was probowal juz kiedys oszukac testy thc na mocz poprzez dodanie do moczu kwasku cytrynowego albo soku z cytryny? Jesli tak to z jakim skutkiem?
Szukalem na forum i kazdy tylko pisze, ze slyszal o takiej metodzie...

P.s Jesli znacie jeszcze jakies inne, SPRAWDZONE metody na ominiecie testu na mocz to napiszcie jak mozecie(bo starsi maja testy)...

Z gory dzieki

quakemind

Partner forum.haszysz.com
Weteran
Buchów
439
Ja nie slyszalem osobiscie o oszukiwaniu testow na mocz kwaskiem cytrynowym. Jedyny znany mi sposob to krotko przed testerem ustnym (dziala tylko do kilku godzin po wypaleniu MJ) mozna wziasc w gebe troche kwasku. Testery na mocz do dyspozycji cywili nie sa raczej rozpowszechnione, jesli maja starzy to raczej bedzie to tester ustny. Testy papierkowe wyszly z mody (mozna je bylo przekluc igielka i wynik wychodzil w granicach bledu), teraz testy ustne sa plastikowe.

jesli już panicznie boisz sie testu i jest mozliwosc sprawdzenia przez mocz (byc moze sa testery domowe na mocz dostepne w polsce) to pij duzo alkoholu, jedz witamine C, soczki z cytryny itp :) pozdrawiam

Furrax

Member
Buchów
0
No to lipa bo jak pale codziennie to picie alkoholu itp nic mi nie da... A testy na mocz sa normalnie dostapne w aptekach (ostatnio sie pytalem to 1 test- 28zl).

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół