akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Testy paskowe THC, a testy laboratoryjne.

Wyszukiwarka Forumowa:

bubble0

Member
Buchów
0
Witajcie, przybywam do Was z pewnym problemem. Leczę się w pewnym szpitalu i niestety doszła do nich informacja że spożywam regularnie konopie, dla osób snujących domysły - nie byli to rodzice, raczej nikt o zdrowych zmysłach, kto kocha swoje dziecko nie chciałby aby cierpiało, znam powód tego zamieszania. Generalnie jest to opłacane leczenie z zagranicy, gdzie wysyłają im próbki krwi i moczu w warunkach przystosowanych do tego, po czym oni sami to badają. „Doszła” do mnie myśl że mogą robić mi teraz badania toksykologiczne. Pytanie brzmi czy jeśli na teście paskowym wyszedł wynik negatywny to, czy w takim laboratorium będzie podobnie? Oczywiście o ile będą negatywne. Podmiana nie wchodzi raczej w grę bo każdy znajomy pali, a jak coś jest nie tak to od razu dzwonią i muszę znowu jechać w dwugodzinną trasę.

KapitanW

Well-known member
Buchów
2,576
W Polsce testy używane przez służbę zdrowia mają taką samą czułość jak te paskowe możliwe do nabycia w aptece

bubble0

Member
Buchów
0
W Polsce testy używane przez służbę zdrowia mają taką samą czułość jak te paskowe możliwe do nabycia w aptece
Ale z tego co wiem wysyłane są za granicę, kojarzy mi się Belgia, musiałbym przetrząsnąć dom w poszukiwaniu umowy.

KapitanW

Well-known member
Buchów
2,576
Nie wydaje mi się żeby ktoś badał mocz w inny sposób niż paskiem a testy mają raczej tą samą czułość

bubble0

Member
Buchów
0
Też szukając po internecie na stronie Alabu natknąłem się na to że głównie używają pasków, przynajmniej w Polsce. Może ktoś wie też po jakim czasie metabolity się rozkładają w samym moczu?

KapitanW

Well-known member
Buchów
2,576
To znowu ja się udzielę. Wszystko zależy, ale w zeszłym roku jak przechodziłem badania to 21 dni przed zupełnie na czysto, do tego tydzień wcześniej też, poza weekendem. Także 4 dni czysty - 3 dni po 1 skręcie - 21 czysty. Jeszcze 4 dni przed badaniami paskowy wyszedł mi niejednoznacznie. Spożycie ok. 1,2g/24h, 90kg masy ciała, aktywny tryb życia

bubble0

Member
Buchów
0
To znowu ja się udzielę. Wszystko zależy, ale w zeszłym roku jak przechodziłem badania to 21 dni przed zupełnie na czysto, do tego tydzień wcześniej też, poza weekendem. Także 4 dni czysty - 3 dni po 1 skręcie - 21 czysty. Jeszcze 4 dni przed badaniami paskowy wyszedł mi niejednoznacznie. Spożycie ok. 1,2g/24h, 90kg masy ciała, aktywny tryb życia
Rozumiem, u mnie w tej chwili lekko ponad miesiąc przerwy, a badania miałem co 3 miesiące robione. Pytaniem pozostaje czy teraz nie zmienią tego gdy się dowiedzieli o wszystkim ale liczę na to że nie. Do następnej wizyty mimo wszystko na pewno pozostaję w tej abstynencji. Też w sumie nie wiem czy bez mojej zgody mogą to zmienić (raczej wątpię), ale samo to gdybym nie wyraził zgody na oddanie moczu to pewnie by mnie wyrzucili z tego leczenia.
Może ktoś wie też po jakim czasie metabolity się rozkładają w samym moczu?
W tym fragmencie dokładnie chodzi mi o to po jakim czasie metabolity się rozkładają już po oddaniu moczu, o ile to możliwe przy zastosowaniu technologii odpowiedniej do transportu moczu. A nóż ktoś wie.

Edit: co do warunków fizycznych to podobnie u mnie, trochę mniej niż 90 kg, sylwetka szczupła, aktywność średnia - dużo chodzę, w sezonie też dużo jeżdżę na rowerze, oprócz tego żadnych sportów nie uprawiam.

Ostatnia edycja:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół