nasiona marihuany

THC z alkoholu

Wyszukiwarka Forumowa:

art610

Well-known member
Buchów
0
Hello,

tak sobie wpadłem na pomysł jak nie miałem co zrobić z liścimi z krzaczora że można bo je dokładnie wymoczyć w spirytusie (ze 2 dni) i odparować poźniej całą płynną część naszego roztworu. Jeśli temp. parowania nie była by za wysoka to chyba thc osadziło by się na dnie krystalizatora w postaci kryształków?? narazie jestemw fazie odparowywania zielonego spiritu tylko tak się zastanawiam jak spożyć kryształki thc?? Oczywiście całą mieszankę przelałem przez sączek.

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
znajomy mi opowiadał jaki sposób mają studenci coby się nawalić mała ilością alkoholu.. wlewają do miski i moczą sobie w tym dupy :king: nie znam szczegółów i chyba nie chcę poznać :) ale o ile mi wiadomo to jest możliwe, przez właściwości super wchłaniania jelit :D.

Ziolo

Well-known member
Buchów
0
po kiego odeagowywac, zrob zieloną wodke : (wszystko wiedza teoretyczna a nie praktyczna ze wzgledu na prawo i koszta) :

thc reaguje (łaczy sie z alkocholem), i mozna bez problmeu zrobic sobie "cannabis vodka" , ale ilosc jaka trzeba zanuzyc jest dosc spora - ok. 10 (-/+) sztuk na litr wódki - co jest dosc drogim spowobem na spozytkowywanie topów (NIE LISCI) , z liscmi, to trzeba znacznie wiecej (niewiem ile dokładniej)

ale taka wódka, to ciekawa propozycja, na specjalne okazje, jak sylwester, zdane egzaminy na studia itd.

art610

Well-known member
Buchów
0
Niby racja z green vodką ale szczerze trochę się boje bo liście były mocne( przytopowe) i nie wiem jak mnie taki super mix sklepie;];];]

Dzidek

Well-known member
Buchów
0
no to jest jeden ze sposobów otrzymywania olejku haszowego ;] nie ty jeden i nie pierwszy na to wpadles. pozdro

MoNtAnA

Well-known member
Weteran
Buchów
0
ja napisałem to samo , ale ktoś skasował muj post :( i to nie pierwszy raz

art610

Well-known member
Buchów
0
ok dzięki, czyli jednak nie kryształy a olejek, mogłem się domyśleć skoro z butanem wychodzi olejek jak sie odparuje butan to co innego jak sie odparuje alkohol? ;];] :rendeer:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół