nasiona marihuany

The Gang Bong

Wyszukiwarka Forumowa:
B

blancik

Guest
Dobre, ale jak na tyle ssających to chyba ma zamale palenisko :scratch:

Apollo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
ta za male jak tam spokojnie sztuka ziela wejdzie w coffeshopach sa takei wynalzki nawet wieksze placisz 5/10 euraczy i jarasz dotad az sie zbuchasz hehe:) :pr: :jocolor:

Pedro

Well-known member
Buchów
0
Fajna sprawa - na imprezy w sam raz - tylko gorzej z transporten czegoś takiego ;-/

TNT

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Jeżeli ten Group Smoke Bong ma średnicę 30cm to spokojnie być może. Jeżeli mniej to za ciasno dla 4ech osób.

R

rasta

Guest
bongo nawet fajnie wykonane. ktoś mial niezly pomysl. ale nie podoba mi się, że na cztry pary pluc. osobiście wolalbym na jedną lub ewentualnie na dwa to max. może kiedyś se coś podobnego sklepie.

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
wedlog mnie nie pwoinlo byc na 4 osoby

TNT

Well-known member
Weteran
Buchów
0
gurosek, ten bong zabija. Poprostu za***isty. Na niego to bym się chapnął.

Pedro

Well-known member
Buchów
0
Ktoś miał za***isty pomysł - ale jak bym coś takiego potłukł to chyba bym przestał palić - załamka !!

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
ale jak bym coś takiego potłukł to chyba bym przestał palić - załamka !!

bym sobie rece poobcinal ;]

siersciuh

Well-known member
Buchów
0
spoko spoko bongosy ja palnuje wlasnie sklepac faje lodowa podobno zimny dymek jest czadowy

Riddick

Well-known member
Buchów
1
siersciuh napisał:
spoko spoko bongosy ja palnuje wlasnie sklepac faje lodowa podobno zimny dymek jest czadowy
Lodowy dymek za***isty ja spalilem sztuke na 5szkiel w 2-och buchach, ale jaka jazda!!!

Grabarz0

Active member
Buchów
0
lodowa z plusza

To ja tak przy okazji napiszę jak łatwiutko i szybko można zrobić bonio wodno-lodowe z plusza ;p małe bo małe ale też fajne:

Bierzesz pudełko po pluszu, odklejasz tą naklejkę, tak aby był czysty plastik, robisz dziurkę na lufkę, najlepiej jakąś starą nagrzaną lufką żeby była dobrych rozmiarów, aha no i ta dziurka na takiej wysokości żeby móc nalać wody.
Teraz bierzesz tego plusza odpalasz palnik (na kuchence ;p) i podgrzewasz plusza do okoła, nad zrobioną wcześniej dziurką na lufkę, (plastik nie może się topić, ma się dobrze nagrzać ale nie palić ;p) no i jak już masz tak nagrzanego plusza to łapiesz od dołu i góry, i skręcasz w przeciwne strony, tak aby to nagrzane miejsce się skręciło :) powstaje blokada na lód ;p.
I gotowe, lejesz wody, sypiesz lodu, wkładasz lufkę z paleniem, uszczelniasz lufkę, np zrzutą gumą orbit :), i jeżeli używasz zwykłej lufki takiej za 40-50 gr, to ściągasz ją na bucha spokojniutko :) dymek łagodny i chłodniutki. pozdro :bounce:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół