nasiona marihuany

TIBIA

Wyszukiwarka Forumowa:

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
11
Darmowe RPG!

Za***ista gierka! Kierujesz postacia... mniejwiecej jak w kazdym RPG. Jednak tibia jest bardziej rozbudowana. Moge stwierdzic ze jest to symulator zycia w swiecie fantasy a nie zwykle rpg.

4 klasy do wyboru... knight, paladyn, soccerer, druid. Masa polakow na kazdym serwie :)

---> www.tibia.com
---> www.tibia.pl
---> www.tibia.org.pl

Chetnie pogralbym z kims... gram na serwerze o nazwie NEBULA. Jezeli ktos na nim gra lub chce zaczac to moze liczyc na moja pomoc.

Walcie na pm'a jezeli jestescie zainteresowani. Pomoge wam wkroczyc w swiat TIBII a moze zostaniecie tam na dluzej.

Narciarz

Active member
Buchów
0
Ziom
Właśnei dzisiaj sprzedalem 51 pallka a 3 tygodnie temu 61 knighta ze skalmi 88/88
mam do sprzedania jeszcze 700k na morganie i 55 pallka na hiberni.

NIE GRAJCEI W TO BADZIEWIE BO JA NA TO STRACILEM 3 LATA !~! I JESTEM STRASZNIE WK***IONY ZE TAK SCRACILEM CZAS !!!

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
11
Narciarz napisał:
NIE GRAJCEI W TO BADZIEWIE BO JA NA TO STRACILEM 3 LATA !~! I JESTEM STRASZNIE WK***IONY ZE TAK SCRACILEM CZAS !!!

To prawda... straszny pozeracz czasu :geek: Ale ja gram w to tylo co siedze na kompie albo lekcje odrabiam nie jestem maniakiem.

Z

zielony pan

Guest
Gram na antice i 41 MAster sorcerer i 51 mlvl.A co do nebuli misiu to gralem tam 9lvl :D bo moi qmple graja tam 49 master i 34 palldyn (sieba i master bochun) jesli chcesz wiedzeic

S

StONeR

Guest
gram na isarze niestety tera tylko na chwile nie mam dużo wolnego czasu :/ ale gierka wporzo idzie sie czasem wku***ić ale daje rade :D

E

Exil

Guest
eh ja mialem EK 47 lvl, gralem w to chyba 1,5 roku ale to totalna strata czasu,choc niepowiem milo sie gralo.Teraz poznalem prawdziwy swiat mmorpg.Jak masz sklonnosci do wpadania w nalog i masz za duzo czasu...niegraj w to.

C4

Well-known member
Weteran
Buchów
0
moj kolezka popie****eniec gra od pol roku i ma ponad 100 level :D a to taki po***, ze gra dzien i noc ;D

Domend

Member
Buchów
0
Ja gram w Tibie już rok . Jak ktoś potrzebuje pomocy w tej grze to śmiało prosze stkukać na gg .

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
A ja mam Magicznego Rozpie****atora poziom 135!!!

Przestaniecie sie przechwalać???

C4

Well-known member
Weteran
Buchów
0
lubo napisał:
A ja mam Magicznego pier**** poziom 135!!!

Przestaniecie sie przechwalać???
Lubo to nie przechwalanie tylko po prostu jak znasz takich po***ow to wiesz jak oni sie zachowuja... jak cpuny jak se nie zagra 6h na dzien to chodzi wk***iony :D :D :D autentycznie... moj kolezka tez tak mial dopoki nie dalem mu zapalic i zrozumial, ze sa fajniejsze rzeczy w zyciu od monitora :p

F

freedom smoker

Guest
Ja gram na hibenrie... nie poświęcam na to tak dużo czasu ale to moje małe hobby ^^ kto z was gra jeszcze na hibernie ?

kfjatek

Well-known member
Buchów
0
A mnie ta gra strasznie denerwje :/...
Giedyś sobie pograłem pare dni ale...tylko sie wkur...
Nie wiedzialem oco tam chodzi...i grać przestałem! ;]
A teraz mnie krew zalewa jak słysze o trej grze! :)
hehe,.,

bejos

Well-known member
Buchów
0
Narciarz napisał:
mam do sprzedania jeszcze 700k na morganie

heh ja mam na morganie do opchniecia jeszce 850k w kasie i troche itemow:p napisz mi na prv jaki miales nick na morganie:)

Domend napisał:
Ja gram w Tibie już rok . Jak ktoś potrzebuje pomocy w tej grze to śmiało prosze stkukać na gg .
JUZ rok? ty niewiesz ile na to da sie stracic czasu rok to gowno przy tej grze mija ze ja pierdut. Jak w ten syf gralem wstawalem 6 rano gralem godzinke w tibie, buda, po budzie gra potem ide na browara/zapalic wracam i tibia do rana SZKODA ZYCIA

a co do tibi fajnie czasami mozna pograc ale ogolem to zdecydowanie zabardzo wciaga, pozatym z czasem nudna w h*j gra sie tylko po to zeby nie spasc w rankingu

bialy_mis ktory masz lvl? 15;p? bo to nie jest soccerer tylko sorcerer xD

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół