nasiona marihuany

Tokio Hotel!

Wyszukiwarka Forumowa:

Wojtala

Well-known member
Buchów
0
Ogladalem juz to dawno :) bardzo dobre cala prawda :) nie wiem jak ich muzyka moze byc ukojeniem dla twych uszu ;/ no ale coz kazdy lubi co innego :) ja ich nie lubie i juz :)

S

sitex

Guest
<rotfl> niecierpie ich i miło było to na zjaraniu obejrzeć ;d

wolałem czasy gdy na muzyce punkrockowej i rockowej się nie zarabiało, bo wtedy powstawała dobra muzyka -_-

D

delete

Guest
hehe... wczoraj oglądałem Misia Push Up-ka ;d
Misiu do zajaczka "Choć po browar!"
"nie piję!"
"ale ciota, i pewnie słuchasz tokio hotel"
"no pewnie, mają piękną wokalistkę"

J

Jazzmad

Guest
wg mnie to chyba tylko chuck norris jest wstanie jakikolwiek ich utwor wysluchac do konca ..... to jest muzyka dla idiotow !! zpedalonych malujacych sobie paznokcie i usta. ja myslem ze wokalista jest kobieta ... zreszta nie tylko ja

C4

Well-known member
Weteran
Buchów
0
pufinlahh Jestem z Tobą!

L

LIKEGROW

Guest
hehehe dobre sobie tokio hotel, wiem ze sa gusta i gusciki ale bez przesady co to ma ku..a byc spedalony jestes

C4

Well-known member
Weteran
Buchów
0
LIKEGROW napisał:
spedalony jestes
Nalezy się warn!! Stanowczo!!
Tylko na to czekałem, w końcu ktoś ujawnił swą inteligencję.

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Cz4rek napisał:
Sam kocham Tokio Hotel ich muzyka to ukojenie dla mych uszu, niewiem jak ludzie mogą robić coś takiego, gdzie ta tolerancja?
Cz4rek, nic do ciebie niemam ale domagasz sie tolerancji ich zespolu tak samo jak bys domagal sie tolerancji homo seksualistow!!ludzie nienawidza i benda nienawidziec ludzi chodzacych po ulicach w obcislych koszulkach z pod ktorych wystaje im brzuch,majacych na sobie obcisle spodnie i chodzacych za reke z podobnym osobnikiem plci tej samej...!!
sam jak pierwszy raz zobaczylem ich w TV to az wytrzymac nie moglem by nie wykrzyknac"co za pedaly" bendac tak zniesmaczony zastanawialem sie czy te 2 dziewczynki to sa kolesie...badz tez na odwrut...!nawet jesli ich muzyka do czegos sie nadaje(mi sie nie podoba,nie bende tego ocenial) to tym co przedstawiaja,jak wygladaja i sie zachowuja "zgnoja","zpedala" wszystko....!! bo to tak jakby zobaczyc teledysk jakiegos zespolu hip hopowego badz rockowego itp. w wykonaniu chlopaczkaów wygladajacych jak dziewczynki,majacych na sobie obcisle ciuchy i wszedzie kolczyki...

C4

Well-known member
Weteran
Buchów
0
durielek napisał:
Cz4rek, nic do ciebie niemam ale domagasz sie tolerancji ich zespolu tak samo jak bys domagal sie tolerancji homo seksualistow!!ludzie nienawidza i benda nienawidziec ludzi chodzacych po ulicach w obcislych koszulkach z pod ktorych wystaje im brzuch,majacych na sobie obcisle spodnie i chodzacych za reke z podobnym osobnikiem plci tej samej...!!
sam jak pierwszy raz zobaczylem ich w TV to az wytrzymac nie moglem by nie wykrzyknac"co za pedaly" bendac tak zniesmaczony zastanawialem sie czy te 2 dziewczynki to sa kolesie...badz tez na odwrut...!nawet jesli ich muzyka do czegos sie nadaje(mi sie nie podoba,nie bende tego ocenial) to tym co przedstawiaja,jak wygladaja i sie zachowuja "zgnoja","zpedala" wszystko....!! bo to tak jakby zobaczyc teledysk jakiegos zespolu hip hopowego badz rockowego itp. w wykonaniu chlopaczkaów wygladajacych jak dziewczynki,majacych na sobie obcisle ciuchy i wszedzie kolczyki...
LOL LOL LOL LOLLLLLLL!
Podsuwasz na tacy i nie widzą, banda pajacy. Gratuluję.

d3StRuCtOR

Well-known member
Buchów
0
ja niewiem jak ten pedal z tokyo hotel moze sie tak ubierac i wogole fryz z dupy jakis wyglada jak dziewczyna jak tam mozna jak ich widze na vivie to od razu przelaczam bo nie moge na to patrzec i ich sluchac jakbym spotkal takiego to bym go z miejsca pie****nal w pysk zeby sie obudzil i zachowywal sie normalnie, mysli ze jest za***isty eeeeeeh

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Cz4rek napisał:
LOL LOL LOL LOLLLLLLL!
Podsuwasz na tacy i nie widzą, banda pajacy. Gratuluję
co chodzi ci ze specjalnie napisales ten topic?czy to prowokacja??
chyba chciales powiedziec banda pedalow ktorzy niewidza jak sa spedaleni -Tokio Hotel

C4

Well-known member
Weteran
Buchów
0
durielek napisał:
chyba chciales powiedziec banda pedalow ktorzy niewidza jak sa spedaleni -Tokio Hotel
Spostrzegawczość w stopniu zaaaaawansowanym.

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Cz4rek napisał:
durielek napisał/a:

Spostrzegawczość w stopniu zaaaaawansowanym
mozna sie bylo spodziewac!bo az niewiezylem w to co piszesz...!zreszta po co ci byla ta cala prowokacja??czekales az ktos wyzwie ci od pedalow??a to ze napisales
Cz4rek napisał:
Nalezy się warn!! Stanowczo!!
Tylko na to czekałem, w końcu ktoś ujawnił swą inteligencję.
nie musi oznaczac odrazu ze sciemniales...

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół