Jedna z najbardziej produktywnych odmian jakie miałem.Piękne krzony tego rosną na ałcie,fhuj małych topków przy łodydze .Szczytki oszronione,czuc geny skunka w tym.Nuta smakowa ogólnie to owoc,skunk,hasz.Dawałem pary razy ripen i to nic nie pomogło,ale mimo hujowej pogody ładnie puchły.Skrzyżowałem ostatnio jedną suczke z ak.Zobaczymy.<lol>
Dodac należy że ta odmiana ma zupełnie inne oblicze z in i inne z ałt.Serio!napewno wielu z was paląc topka z ałta i z ina powiedziałoby że to zupełnie inne palenie .fakt palenie jest inne.Ale odmiana ta sama.
Moim zdaniem jedna z lepszych odmianek .Mimo iż to nie jest ten topek sprzed paru lat który tym z hypka dochodził miecha wczesniej niż ten mój którego dłużej trzymac nie mogłem.Słusznie ktoś to zauważył wczesniej-nie te czasy ,nie te geny:sunny:
Według mnie to prawda co pisze nirvanka,jedna z najkomercyjniejszych odmianek.Polecam zwolennikom indyj.Wpie****a chłopa w fotel.Full stoned,za dużo humoru i smiechu sie nie spodziewajcie.
Warto ją miec zupełnie sie różni od strainów z FS gdzie postawiono na oryginalnosc i mniej w strone komercji jak tu ale taka komercje to rozumiem i jej chcę.!!!!!
I sk***ysynsko ciężki indyjowy smak ma ,taki cierpko,ku**a mdły.