akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Top 44

Wyszukiwarka Forumowa:

quakemind

Partner forum.haszysz.com
Weteran
Buchów
474
przepraszamy, ale w tej chwili nie można odczytać zawartości tego posta

Ostatnia edycja:

franzPL

Well-known member
Buchów
1
quakemind, czy top 44 dochodzi w 100% pod naszym niebie ????

kuba

Well-known member
Buchów
1
top44 nie jest autoflo, jak więc możliwe jest zbieranie plonów juz po ~6 tygodniach? 12/12 od początku? 18/6 przez chociaż 2 tyg a potem 4tyg 12/12? eksperymentalne 15/9;) nonstop?

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
12
kwitnienie - to okres od pokazania się pierwszych prefloverów i to ma trwać te 6 tygodni
ale top 44 będzie gotowa pewnie dopiero po 7 tyg. zależy skąd masz siona?

T44 to super odmiana na nasz klimat nie ma kosmicznych plonów ale na własne potrzeby wystarczy

kuba

Well-known member
Buchów
1
o w du*e, o czym ja myślałem:D:D
Nie ma kosmicznych plonów? Na cannabis.fr.pl tylko Big Bud ma większy plon w Nirvanie.

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
12
zobaczysz o czym mówie jak będzie harvest - na innych szerokościach geogr. to być może :)

R

Rider

Guest
No arkan niewiem czy zbior taki maly, ja mialem fajny na dworze hehe ;]

Ten po lewej to t44

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
12
nie pyskuj :sunny:

fajna pała nie powiem :)

ja po prostu nie mogę przeboleć że mamy taki klimat ale ponoć sie zmienia :)
naoglądałem się upraw z ciepłych krajów i porównuję.... eh

R

Rider

Guest
no arkan klimat klimat....

tylko ze ch***wo jak jest 30C w maju bo nic nie chce rosnac bez wody hehe.
Ja chce tylko zeby byla jesien ladna, nic wiecej nie potrzebuje ;)

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
12
moje top44 dobrze na razie znoszą suszę jak tak dalej pójdzie to jutro muszę je podlać bo szlag trafi przy tej temp.

też licze, że jesień będzie pogodna nasze plony w jej rękach :)

MAJTOHA

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Jedna z najbardziej produktywnych odmian jakie miałem.Piękne krzony tego rosną na ałcie,fhuj małych topków przy łodydze .Szczytki oszronione,czuc geny skunka w tym.Nuta smakowa ogólnie to owoc,skunk,hasz.Dawałem pary razy ripen i to nic nie pomogło,ale mimo hujowej pogody ładnie puchły.Skrzyżowałem ostatnio jedną suczke z ak.Zobaczymy.<lol>
Dodac należy że ta odmiana ma zupełnie inne oblicze z in i inne z ałt.Serio!napewno wielu z was paląc topka z ałta i z ina powiedziałoby że to zupełnie inne palenie .fakt palenie jest inne.Ale odmiana ta sama.
Moim zdaniem jedna z lepszych odmianek .Mimo iż to nie jest ten topek sprzed paru lat który tym z hypka dochodził miecha wczesniej niż ten mój którego dłużej trzymac nie mogłem.Słusznie ktoś to zauważył wczesniej-nie te czasy ,nie te geny:sunny:
Według mnie to prawda co pisze nirvanka,jedna z najkomercyjniejszych odmianek.Polecam zwolennikom indyj.Wpie****a chłopa w fotel.Full stoned,za dużo humoru i smiechu sie nie spodziewajcie.
Warto ją miec zupełnie sie różni od strainów z FS gdzie postawiono na oryginalnosc i mniej w strone komercji jak tu ale taka komercje to rozumiem i jej chcę.!!!!!
I sk***ysynsko ciężki indyjowy smak ma ,taki cierpko,ku**a mdły.

Ostatnia edycja:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół