• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

topping przed samym flo

Wyszukiwarka Forumowa:

breathe the pressure

Well-known member
Buchów
0
Cześć. Dzisiaj na spocie zdarzył się wypadek, miałem ok 5 dni podwiązaną roślinkę tzn. chodzi mi o główny stożek wzrostu i przez przypadek zahaczyłem o nitkę i się upie****ił :pl: Roślina to easy sativa x shaman. Ma ok 1,7 metra i już wypuściła preflowery. Przy samym ucięciu podwiązałem i nagięłem do takiej wysokści jak była podwiązana przed wypadkiem tzn boczne szcyty są wyżej niż ucięty głowny pęd. Jak długo będzie się po tym zbierała (mniej więcej) i czy taki topping przed samym flo jest korzystny?
Ten uwalony główny szczyt zanurzyłem w ukorzeniaczu i wsadziłem do ziemi, co by się nic nie zmarnowało. Nawet jeśli będzie z niego 2g to i tak o te 2g więcej niż gdybym go wyrzucił.

---------- Post added 14-08-2012 at 00:13 ---------- Previous post was 13-08-2012 at 12:50 ----------

nikt nie wie? zależy mi na szybkiej odpowiedzi. Nie wiem, czy już lać plantona, czy poczekać aż się zregeneruje (a jeśli tak, to ile czasu mniej więcej czekać). Co da większą korzyść?

Demented.

Well-known member
Buchów
0
max tydzień potrwa regeneracja, lej nawozy tylko połowe dawki później już normalnie, jakoś szczególnie nie wpłynie ten wypadek na Twoją rośline jak jest już na flo, być może minimalnie mniejszy plon

sid000

Well-known member
Buchów
0
zależy jak u***ałeś główny szczyt to licz się że plon będzie o jakieś 20% mniejszy ....

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół