• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Topy nie pchną!! Coś nie tak z plantami?

Wyszukiwarka Forumowa:

semen93

Member
Buchów
0
Witam! Mam do was pytanie, a mianowicie czy coś się dzieje niedobrego z moimi plancikami? Topy są ciagle takie same i wogóle nie puchną. Maja normalne białe trichomy, na ktorych widać takie malutkie wloski. Na vegu lałem jej biohomusa a jak przeszla na flo - planton k i florovit. Dodam, że jest to piąte pokolenie. Łapcie fotki to może łatwiej będzie wam mi pomóć. Pozdro i z fartem :spalony:

tuczon

Well-known member
Buchów
0
wrZuć lepsze foty jaka to odmiana ? liscie ma troche sativkowate <peace>

semen93

Member
Buchów
0
Właśnie nie mam pojęcia cóż to za odmiana, ale pare lat temu naprawde było z tego dobre palonko. Lecę pyknę pare fotek.

---------- Aktualizacja posta 19:53 ---------- Czas poprzedniego posta 19:27 ----------

Oto i zdjęcia. Co sądzisz?

G

Gość

Guest
Co ma puchnąc jak to ewidentna sativa.
Czy sieja czy nie pały będą.
Ładnie kwitnie duzo i długich kwiatostanow widac.
Dojzewać i puchnąć to to bedzie za jakies 3 miechy.

pablitos

Well-known member
Buchów
0
weź nam tu kitu nie wciskaj, że piąte, dziesiąte pokolenie. To samosieja jest, wczoraj jeździłem kosiarą po takiej, a na spotach jak zobacze to wyrywam, a ty mówisz, że piąte pokolenie ehhh .... marycha jest od setek pokoleń i nic się z nią nie dzieje

rabit_

Well-known member
Buchów
0
rok temu przypaliłem coś takiego z kumplami i trzeba było dużo wypalić żeby coś klepło ;D ale jak makumbę zrobiliśmy to efekt był na prawdę dobry <lol>

semen93

Member
Buchów
0
weź nam tu kitu nie wciskaj, że piąte, dziesiąte pokolenie. To samosieja jest, wczoraj jeździłem kosiarą po takiej, a na spotach jak zobacze to wyrywam, a ty mówisz, że piąte pokolenie ehhh .... marycha jest od setek pokoleń i nic się z nią nie dzieje

Jakiś cwaniaczkowaty jesteś.. ;) Bez bulwersu typie ;]

rolnikos

Active member
Buchów
0
nic nie bedzie puchło to jest samosiejka i tyle miałem takie cos na działce:lol3:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół