L
lulek
Guest
[glow=orange:154dc11d70][shadow=olive:154dc11d70]od kilku dni (2?) przegladam wasze forum, najbardziej mi sie podobaja wasze "historie nastukafszy" :thumleft:
jestem totalnie poczatkujacy - zero totalne nie mam nic i nie wiem nic (nie bierzcie tego do siebie doslownie ) no i oczywiscie kilka (chyba wszystkie mozliwe a nie kilka )
1. z kad wziasc ziele? ile kosztuje (mniej wiecej), jak dlugo trwa hodowla (do pierwszych zbiorow). Bo mam nadzieje ze jakis szeroki top o chodowli tu jest - bede szukal.
2. ktory sposob palenia jest najmniej toksyczny? wydaje mi sie ze fajka wodna ale nie jestem pewny
Ktore czesci tej fajki trzeba kupic, ile mniej wiecej kosztuja?
3. Jak rozumiem trawe trzeba mieszac ze zwyklym tytoniem (czy dobrze?)? jesli tak to w jakich proporcjach? W jakich proporcjach wy palicie? jakie moga byc efekty, skutki palenia tylko trawy - bez domieszek - dla poczatkujacego?
hmm napewno o czyms zapomnialem ale jak mi sie wspomni to napisze ;P
ale mam jeszcze jedno chyba podstawowe pytanie
gdzie to wszystko ma kupic - osoba niepelnoletnia ;P bez zadnych problemow
eee to chyba wszystko [/shadow:154dc11d70][/glow:154dc11d70]
jesli text bedzie nieczytelny to sorki ale chcialem sprawdzic jak dzialaja te "kolorki"
kolorki nie zadzialaly
jestem totalnie poczatkujacy - zero totalne nie mam nic i nie wiem nic (nie bierzcie tego do siebie doslownie ) no i oczywiscie kilka (chyba wszystkie mozliwe a nie kilka )
1. z kad wziasc ziele? ile kosztuje (mniej wiecej), jak dlugo trwa hodowla (do pierwszych zbiorow). Bo mam nadzieje ze jakis szeroki top o chodowli tu jest - bede szukal.
2. ktory sposob palenia jest najmniej toksyczny? wydaje mi sie ze fajka wodna ale nie jestem pewny
Ktore czesci tej fajki trzeba kupic, ile mniej wiecej kosztuja?
3. Jak rozumiem trawe trzeba mieszac ze zwyklym tytoniem (czy dobrze?)? jesli tak to w jakich proporcjach? W jakich proporcjach wy palicie? jakie moga byc efekty, skutki palenia tylko trawy - bez domieszek - dla poczatkujacego?
hmm napewno o czyms zapomnialem ale jak mi sie wspomni to napisze ;P
ale mam jeszcze jedno chyba podstawowe pytanie
gdzie to wszystko ma kupic - osoba niepelnoletnia ;P bez zadnych problemow
eee to chyba wszystko [/shadow:154dc11d70][/glow:154dc11d70]
jesli text bedzie nieczytelny to sorki ale chcialem sprawdzic jak dzialaja te "kolorki"
kolorki nie zadzialaly