• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

totalne zero

Wyszukiwarka Forumowa:
L

lulek

Guest
[glow=orange:154dc11d70][shadow=olive:154dc11d70]od kilku dni (2?) przegladam wasze forum, najbardziej mi sie podobaja wasze "historie nastukafszy" :thumleft:

jestem totalnie poczatkujacy - zero totalne nie mam nic i nie wiem nic (nie bierzcie tego do siebie doslownie :p ) no i oczywiscie kilka (chyba wszystkie mozliwe a nie kilka ;) )

1. z kad wziasc ziele? ile kosztuje (mniej wiecej), jak dlugo trwa hodowla (do pierwszych zbiorow). Bo mam nadzieje ze jakis szeroki top o chodowli tu jest - bede szukal.

2. ktory sposob palenia jest najmniej toksyczny? wydaje mi sie ze fajka wodna ale nie jestem pewny :)

Ktore czesci tej fajki trzeba kupic, ile mniej wiecej kosztuja?

3. Jak rozumiem trawe trzeba mieszac ze zwyklym tytoniem (czy dobrze?)? jesli tak to w jakich proporcjach? W jakich proporcjach wy palicie? jakie moga byc efekty, skutki palenia tylko trawy - bez domieszek - dla poczatkujacego? :p

hmm napewno o czyms zapomnialem ale jak mi sie wspomni to napisze ;P

ale mam jeszcze jedno chyba podstawowe pytanie

gdzie to wszystko ma kupic - osoba niepelnoletnia ;P :p :) bez zadnych problemow

eee to chyba wszystko :)[/shadow:154dc11d70][/glow:154dc11d70]

jesli text bedzie nieczytelny to sorki ale chcialem sprawdzic jak dzialaja te "kolorki" :p

kolorki nie zadzialaly :( :p

S

Sed

Guest
lulek napisał:
z kad wziasc ziele? ile kosztuje (mniej wiecej), jak dlugo trwa hodowla (do pierwszych zbiorow). Bo mam nadzieje ze jakis szeroki top o chodowli tu jest - bede szukal.
Zioło kupuje sie od dilera, uprawa trwa gdzies z 4 miesiące w zależności od odmiany.
lulek napisał:
Ktore czesci tej fajki trzeba kupic, ile mniej wiecej kosztuja?
Faje wodną kupuje sie zwyczajnie w całości.
lulek napisał:
Jak rozumiem trawe trzeba mieszac ze zwyklym tytoniem (czy dobrze?)? jesli tak to w jakich proporcjach? W jakich proporcjach wy palicie? jakie moga byc efekty, skutki palenia tylko trawy - bez domieszek - dla poczatkujacego?
Lepiej palić bez domieszek a jak już z domieszkami do zależy wyłącznie od ciebie ile sypiesz tytoniu.
lulek napisał:
gdzie to wszystko ma kupic - osoba niepelnoletnia ;P bez zadnych
problemow
Nasiona możesz kupić na stronce www.cannabis.fr.pl faje i akcesoria na stronce www.bongoz.pl

L

lulek

Guest
tak ale czy nie trzeba miec do tego 18stki? znaczy sie zeby kupic w necie

i jak znalezc dilera??? :p :D

ile gram trzeba zeby koplo tak na 4-5h (93kg 1,89cm ;P )

jak wy kopcicie to tak zeby na jak dlugo byc na haju?

S

Sed

Guest
lulek napisał:
tak ale czy nie trzeba miec do tego 18stki? znaczy sie zeby kupic w necie
Nie nie trzeba a zreszto kto sie skapnie :mrgreen: zamawiasz na swoj adres albo kumpla i już :thumright:
lulek napisał:
jak znalezc dilera???
Na to ci pytanie nie odpowiem radze ci zebyś sie nie zanurzał w to gówno!!!
jak wy kopcicie to tak zeby na jak dlugo byc na haju?
Faza tak trwa ze 2-3 godziny w zależności też od ziołka ale nie trzeba palic aż paru gramów wystarczą ze 2 dobre lufy :farao:

L

lulek

Guest
ok, poki co wszystko jasne! thx!

a jesli nie mam swojego krzaczka to gdzie najlepiej sie zaopatrywac?

L

lulek

Guest
u mnie chacie indoor odpada, zaczne jak rozpocznie sie sezon na outdoor to bedzie wiekszy wybor, bo jak narazie to na www.cannabis.fr.pl outdooru prawie wogole ;)

a warunki mam ho ho ;P mieszkam prawie jak na wsi, moj dom graniczy z jednej strony z kilkoma hektarami pola, mam 50m do lasu, a prawie dlatego ze od 2 lat okolica stala sie bardzo popularna i duzo nowych domow sie wybudowalo i sie buduje :(

ale kolo mnie na spacery nie beda chodzic ;P bo zeby w lato wejsc na sciezke miedzy polami (duzy skrot) trzeba pokonac pokrzywy 1.8 metra :D

a gdzie mozna kupic ziolo - nie nasiona? (pominmy jak juz mowiles dilerow)

R

rasta

Guest
lulek napisał:
jeszcze jakies pomysly? ;P w okolicach mikolowa/katowic?
co za bezsensowne pytanie.lulek jak na razie to w sklepach jeszcze nie sprzedają. to gdzie jak nie u dilera?? sorki ale nie mam adresów ani numerów tel. do zadnego dila a nawet zebym mial to i tak bym ci nie dal.hehe

K

KuCzaPakA

Guest
Wiesz zadzwoń na 997 i zapytaj sie czy mają jakieś zioło :) Napewno ci przywiozą do domu za darmo :thumleft: Złusz tylko zamówienie

T

TuReK

Guest
proponuje pogadać z kumplami jeśli masz znajomości to i załatwisz sobie nasionka

G

grasamator

Guest
pp

997 to bardzo dory pomysł tylko niezapomnij podac adresu!!!!

Dzasta

Well-known member
Buchów
1
Ja dodaje tytexu jak mam mało zioła :bounce: a jeśli chodzi o tych dilerów to na pewno wśród twoich znajomych znajdzie sie ktos kto będzie mógł to załatwić.....dziśaj to żaden problem :thumright:

Lewi

Well-known member
Weteran
Buchów
3
No chyba, że to małe miasto, a kolegów ma lamusów to gówno będzie miał :p

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół