akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

totalne zero

Wyszukiwarka Forumowa:

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
12
a może coś z tego?
http://www.nasionka.pl/index.php?cPath=116

Znajomy kupił nasionka Northern Light x Big Bud niby nic wspaniałego ale dla początkującego
wydaje mi się, że styknie.
Znając mojego kumpla wiem, że roślinka nie wymaga wielkich nakładów pracy :) chociaż nie znaczy, że można sobie ją olać i pozwolić rosnąć samej :tongue:

Ja tesh jestem mocno początkującym i chyba zanim zabiore się za WhiteWidow to może na początek jakiś mało wymagający krzaczek :).
Tutaj moje pytanie do zaawansowanych Panów :sunny: jak jest z zapachem roślinek przy hodowli indoor? nie bardzo zalezy mi na tym aby zapach był w całym mieszkaniu :tongue:
może ktoś już miał Northern Light x Big Bud i co nieco może mi o nasionkach powiedzieć? :D

Ziolo

Well-known member
Buchów
0
ten sklep to oszusci, wiec uswiadom "znajomwgo", ze wyrzucił kase w błoto i stracił czas

-=*Rotasila*=-

Well-known member
Weteran
Buchów
1
www.cannabis.fr. to polecany wszystkim sklep
niewiem co ci z tego zapachu i wiem ze zapach to jeden z najwiekszych problemów
tak uprawy indoor smierdzą i to tak ze montuje sie jonizatory i flilry weglowe
jesli chcesz duzo zapachu to polecam skuna
i niekupuj z nasionka.pl robią w chu** i nasionka są niezawsze takie jak chcielismy albo ich niema albo to sieja

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
12
Czy w Polsce poza Cannabis.fr istnieje jaki kolwiek sklep gdzie nie robią ludzi w trąbę?
Jego sionka jak na razie mają się dobrze.. zobaczymy co mu z tego wyrosnie :).
Aha ja wyżej pisałem, że właśnie NIE ZALEŻY mi na zapachu w mieszkaniu no ale już się dowiedziałem o jonizatorze i filtrach węglowych :thumleft:

Lewi

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Pewnie istnieja ale cannabis.fr jest najlepszy :)

sangria

Well-known member
Buchów
0
Ups

[ Dodano: 2006-03-18, 12:37 ]
Ej mołolat narwij Sobie trawy z pola swojego sąsiada i wymieszaj z tytoniem z Męskich a będziesz miał haj. Jak chcesz uprawiać to na początek liście babki będą najlepsze. Skoro masz prawie sto kilo wagi najlepiej rozpędź się do 20 kilometrow na godzine i zapie**** łbem w studnię oduży cię na jakąś godzinę, dwie. Zwała

[ Dodano: 2006-03-18, 12:40 ]
www.cannabis.fr.pl - Najlepszy i sprawdzony

EL_KoToZz

Member
Buchów
0
witam wszystkich amatorów zielonego złota ;] zamierzam zasiac cos niecos ale nie chce kupywac pestek w necie ale załatwic se od ziomka pewnego jak rozpoznac ze pestki sa prawdziwyn zalązkiem siuwaxu a nie jakims pokarmem dla papug co do miejsca to kumpel mówił ze w jego bloku taki zgredzik lat około 80 odszedł do krainy wiecznego jarania i zostawił po sobie mieszkanie bez opieki :D ale nie omieszkanie tu biega a mianowicie o piwnice wystarczy kupic kłódke ale boje sie ze jakas rodzina sie zainteresuje ale chyba jak nie interesuje sie bodajze 2 rok to chyba powiino byc bezprzypału da sie poznac np po wygladzie zapachu czy cos jakiej odmiany sa ziarna ?? ile takich świetłówek czyli zwykłych enerrgo soczednych zarówek trzeba bedzie na 3-4 roslinki ?? z odpowiedzi i pomoc z gory dziekówka za błedy sry

D

Defee

Guest
Do LULKA:
Jeżeli już chcesz przeżyc fazkę...
1 - trzeba zioło:
a) najpierw idź do kuchni i zobacz jak wygląda majeranek (ważne hehe)
b) pogadaj z najlepszymi kumplami, oni pewnie kogoś znają itp....
c) za 1 gram zapłacisz 25-30 zł ( w małej torebce hermetycznej powinno byc zielska "na dwa palce" mniej wiecej)
d) idziesz do kiosku po Szkło - Lufkę do tytoniu

2 - trzeba klimatu:
a) Siadasz w wygodnym miejscu na chacie, najlepiej przed TV
b) nabijasz w Lufce Dzwon - to większe rozszerzenie (zapełniasz je)
c) kiedy palisz ze szkła, zawsze możesz je opalic (do białego) (kocham opalanie)
d) Nie ciągnij najmocniej jak się da.... ciągnij po woli aż się płuca napełnią.
e) jak spalisz z dwie kany, włącz TV i obejrzyj coś smiesznego

3 - palenie ponowne:
a) Nigdy nie mów, że już więcej nie możesz spalic. ZAWSZE mozna wiecej spalic. Dopiero jak leżysz na ziemi możesz powiedziec STOP.
b) po 20 paleniu zauważysz jak działa ganja, musisz poznac różne odmiany i działania....
c) po jakims czasie to pokochasz.

Jeżeli On chce spróbowac, to mogliscie wytlumaczyc.... Pozdrawiam

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół