• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Trening LST. Dobrze wykonany?

Wyszukiwarka Forumowa:

semen93

Member
Buchów
0
Siemaneczko. Czy mógłby ktoś rzucić okiem czy dobrze zrobiłem LST i czy wszystko ma się w porządku? Z góry dzieki :smokee:

<shiza>

G

Guest

Guest
co bys niezrobił jak kolwiek ja powyginasz zawsze to bedzie LST i zawsze bedzie ok , karzdy robi sobie LST jak uwaza w prawo ,w lewo i spowrotem mozna to robic jak sie chce , a czemu twoje LST miałobybyc złe ?
ps; ok,ok,ok

semen93

Member
Buchów
0
Bez napinki bracie ;) Poprostu sa to moje tak jakby pierwsze planty i chcialem sie dowiedziec czy jest ok a tu pierwsza odp z jakimś jakby pojazdem deliatnym. W każdym razie dzięki za info i z fartem. ;)

G

Guest

Guest
zero spinki ziomus , moze tak ty to odebrałes zagłeb sie bardziej w odpowiedz ;) LST jest jak najbardziej ok ;)

unnamed

Well-known member
Buchów
0
zero spinki ziomus , moze tak ty to odebrałes zagłeb sie bardziej w odpowiedz ;) LST jest jak najbardziej ok ;)
Zielona mila ... nie chciał bym podważac Twego autorytetu ale wydaj mi się że lepiej by zrobił jak by odgiął w przeciwne strony , na ostatniej focie widać że jedna z roslin wejdzie na drugą, a chyba nie o to chodzi w lst

P

Phineash

Guest
Roiwniez jestem poczatkujacym i popieram unnamed w sprawie tego ze jednak to ze nachodza na siebie zwiadczy o tym ze to troche jest "lipne" wykonanie :smokee:. I uwazam ze moglbys je spokojnie nagiąc mocniej , ale to tylko zdanie poczatkujacego growera
</P>
PS. A mozna wiedziec co to za odmiana ? ;)

---------- Aktualizacja posta 22:00 ---------- Czas poprzedniego posta 21:58 ----------

+dodaj

i ile ma dni ;d

semen93

Member
Buchów
0
Też jestem początkujący i dlatego pytam ;) W takim razie jutro wykonam poprawki ;p
Córeczki mają 36 dni. Jutro bedzie leciał 37 ^^
Jeśli chodzi o odmiany:
- Early Durban x Danish Gold
- Bangi Haze

;)

G

Guest

Guest
LST to LST poprostu zablisko posadził siebie te roslinki :)
chyba sam bedzie wiedział tyle zeby tak zrobic zeby na siebie niewłaziły :):);)

semen93

Member
Buchów
0
Zielona mila ... nie chciał bym podważac Twego autorytetu ale wydaj mi się że lepiej by zrobił jak by odgiął w przeciwne strony , na ostatniej focie widać że jedna z roslin wejdzie na drugą, a chyba nie o to chodzi w lst
Jak mogę odgiąć w przeciwne strony jak są do strony północnej wygięte? Yyy...

unnamed

Well-known member
Buchów
0
Jak mogę odgiąć w przeciwne strony jak są do strony północnej wygięte? Yyy...
"inaczej"
po co odginałeś ? po to żeby naświetlić topy/odrosty . Spoko - cel osiągnięty ale jest też druga roślina która i tak zasłania !!!

semen93

Member
Buchów
0
Nic nie zasłania bo chodzę codziennie i obserwuje. Jak panienki będą większe i będą sobie przeszkadzały na wzajem to coś się wykombinuje ;)

P.S Nie krzycz ;D

unnamed

Well-known member
Buchów
0
nie krzyczę ( głośno ;)) , z uprawą jak z szachami, musisz przewidzieć ruch przeciwnika ( natury - która w gruncie rzeczy jest sprzymierzeńcem ale my psujemy ład i porządek ) , teraz jest ok, ale za kilka dni krzaczki urosną i będzie płacz : co teraz ?.Bądź jak łasica ....... zaatakuj z nienacka ... odwiń w drugą stronę to cie nie zaskoczą zasłanianiem się .
nie zajdą się od tyłu :)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół