Trening LST

Wyszukiwarka Forumowa:

bobigan

Active member
Buchów
0
Witam. Mam zamiar trenować moje sezonówki. Jakie metody polecacie na ten trening aby nie zostawić na spocie odcisków palców czyli np. sznurka którego musiałbym dotykać czy coś takiego.

Samotnik

Well-known member
Weteran
Buchów
112
To w rekawiczkach rob co za problem jee

bobigan

Active member
Buchów
0
Raczej odpada , ten co mam w domu napewno macałem nie przez rękawice.

Arh+

Well-known member
Weteran
Buchów
4
Witam. Mam zamiar trenować moje sezonówki. Jakie metody polecacie na ten trening aby nie zostawić na spocie odcisków palców czyli np. sznurka którego musiałbym dotykać czy coś takiego.

Odciski palców ze sznurka.
***nij się w łeb :pl:
Kolejna perełka forum

bobigan

Active member
Buchów
0
prędzej kolega z działu kryminalnego że wie że sznurek nie przejdzie. przezorny zawsze ubezpieczony a amatorzy niech gniją pod celą za 2 krzewy

Pan_Cacy

Well-known member
Weteran
Buchów
50
Odznaki
7
Raczej odpada , ten co mam w domu napewno macałem nie przez rękawice.

To kup w sklepie nowe i na spota zanieś w zębach, nie będzie odcisków!!!

Hahaha masakra temat, masakra autor :pl:

neurofunk

Active member
Buchów
0
Sorry, ale chyba za dużo CSI się na oglądałeś. Pamiętam jak niedaleko mnie gościowi ukradli coś z garażu i zapytał psów czy nie mogą ściągnąć odcisków i po tym dojść kto to zrobił, to pies odparł - "to nie CSI" :D hah

_LALUŚ_

NIE LICZ NA FARTA ^^ Rekord 1,55G/W
Weteran
Buchów
4,511
Odznaki
8
Ha ha. Kryminalne zagadki Nowego Yorku.

U

Usunięty 66767

Guest
Są pewne granice ostrożności ale tu ewidentnie został przekroczony...:freak:powodzenia w takim razie jak się boisz sznurka dotykać<peace>Co do treningu bez dotykania to zrób topping i zabierz ze sobą ten szczyt żeby nikt z niego czasem odcisków nie zebrał.pozdro

bobigan

Active member
Buchów
0
Pewnie większość z was nie ma kryminalnej przeszłości i zapewne nie wie co to są odciski a tak na ludzki rozum jak psiarnia znajdzie taki spocik to z pewnością będą chcieli wiedzieć kogo to jest i bedą chcieli ukarać więc każdą pozostawioną rzecz zbadają chyba logiczne a czy to poskutkuje to do tego nie mam pewności ale lepiej dmuchać na zimne je*ane gnoje

neurofunk

Active member
Buchów
0
Jak znajdą spota, to zostawią kamerę lub zastawią pułapkę...

D07x

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Pewnie większość z was nie ma kryminalnej przeszłości i zapewne nie wie co to są odciski a tak na ludzki rozum jak psiarnia znajdzie taki spocik to z pewnością będą chcieli wiedzieć kogo to jest i bedą chcieli ukarać więc każdą pozostawioną rzecz zbadają chyba logiczne a czy to poskutkuje to do tego nie mam pewności ale lepiej dmuchać na zimne je*ane gnoje

i ch*j w twoja kryminalna przeszlosc, jak ma sie leb na karku to sie nie siedzi elo.

BombelWsm

Well-known member
Buchów
0
Rekawiczki na rece i dowody usuniete proste haha ale Roz***ales ze sznurka odciski czy nawet zdrutu ogrodniczego :DD przestepca z cb wchuj to filmow nie ogladales? Jak sie zaciera slady? Wytrzec mozna w rekawiczkach potem? Kondoma na glowe tez zaloz bo moga pozbierac wlosy ze spota i potem na badania DIENEJ i cie multilotek w kompie znajdzie :DD ppozdro bandziorrrrry

michal1337

Well-known member
Buchów
0
Gościu u nas Policja nie ma aż takiej techniki żeby ze sznurka zdjąć odciski. To tak samo musiał byś chodzić codziennie w innych butach na spota bo cie po podeszwie wytropią. Bez zbędnych paranoji.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

Góra Dół