akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Trening topping

Wyszukiwarka Forumowa:

Colman

Well-known member
Buchów
15
Witam posiadam pół automaty większość to green poison fast version mają około 30 dni wczoraj uwaliłem im szczyty i mam pytanie ile razy wciagu Vega jeszcze obcinać szczyty żeby osiągnąć jak najlepsze rezultaty?

tombassa

Well-known member
Buchów
1,569
Odznaki
5
Dopiero w 30 dniu zeobiłeś to pierwszy raz. Hmmm myśle ze trochę późno. Bo pewnie 3 czy 4 piętro już dawno maja za sobą.
Wrzuc fotki to będzie łatwiej doradzić i zobaczymy jak wyglądają panienki u Ciebie.

Colman

Well-known member
Buchów
15
Nie mam żadnych fotek. Szybciej nie miałem możliwości bo byłem na wyjeździe. Na wysokość są do kolana nie są powyciągane dosyć ładnie rosną. Ile razy jeszcze powtórzyć topping? Powiedzmy 25 czerwca zrobiłbym drugi raz i tak kolo 15 lipca jeszcze raz walić czy już ich nie stresować przed flo?

slow burn

HPS 250
Weteran
Buchów
1,514
Odznaki
1
mysle ze powinienes je juz przelaczyc na flo o ile to pod lampa i dac im rosnac skoro nie masz czasu sie nimi zajmowac. Zreszta jesli na dworzu to podobnie.

tombassa

Well-known member
Buchów
1,569
Odznaki
5
Poradzi ktoś?
No przecież pisałem ze za późno. Poczytaj kolego o treningu który zastosowałeś, jest sporo informacji na forum ze o Google nie wspomnę.
Jak już ciachnąłes im już głowy to zostaw, niech rosna bo mam nadzieje ze tak, a po sezonie powiesz nam jaki to dało efekt.?
pozdro.

Colman

Well-known member
Buchów
15
Ale dlaczego za późno? To nie są automaty... Przecież mają jeszcze z dwa miesiące vega

Colman

Well-known member
Buchów
15
mysle ze powinienes je juz przelaczyc na flo o ile to pod lampa i dac im rosnac skoro nie masz czasu sie nimi zajmowac. Zreszta jesli na dworzu to podobnie.
Ty chyba z jakimś innym tematem pomyliłeś l. Gdzie napisałem że nie mam czasu się nimi zajmować? I rośliny są pół automatami na zewnątrz to niby jak mam je przelaczyc na flo o czym ty mówisz?

slow burn

HPS 250
Weteran
Buchów
1,514
Odznaki
1
m
Ty chyba z jakimś innym tematem pomyliłeś l. Gdzie napisałem że nie mam czasu się nimi zajmować? I rośliny są pół automatami na zewnątrz to niby jak mam je przelaczyc na flo o czym ty mówisz?
moglo tak byc:d

Colman

Well-known member
Buchów
15
To może inaczej zadam pytanie. Po jakim czasie mogę znowu zrobić topping tych dwóch głównych szczytów?

slow burn

HPS 250
Weteran
Buchów
1,514
Odznaki
1
z tydzien bym poczekal ale to jest ciagle stresowanie roslin. Masz chociaz jakies asahi sl?

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół