• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Trenować czy dać już sobie spokój?

Wyszukiwarka Forumowa:

otwartapestka12

New member
Buchów
0
Witam.
Opisałem już mój problem w temacie ZADAJ PYTANIE OUTDOOR lecz nie otrzymałem pomocy. Dlatego tworze osobny temat.
Odwiedziłem ostatnio spota po bardzo długiej nieobecności i ujrzałem moją roślinkę mocno wyciągniętą. Wysadzałem ją w połowie maja. Czy mam ją przetrenować(lst)? Czy może dać już spokój i czekać co matka natura przyniesie? Jest to swis mix z pakietu op.

greentube

Well-known member
Buchów
0
Ja zrobilbym fima i lst, a pozniej jak sie odwazysz to supercropping;)
Caly czas lałbym florovit i czekał na zbiory:harvest:
Ty zrobisz jak zechcesz, inni napiszą to co chcą, ale to jest własnie moja opinia na ten temat :spalony:

G

Gość

Guest
Ja zrobilbym fima i lst, a pozniej jak sie odwazysz to supercropping;)
Caly czas lałbym florovit i czekał na zbiory:harvest:
Ty zrobisz jak zechcesz, inni napiszą to co chcą, ale to jest własnie moja opinia na ten temat :spalony:
LSt spoko, ale z fimem a tym bardziej lst dałbym se spokoj...jest 9 lipiec, sporo krzaków zaczyna kwitnac, gdybys zrobił sc teraz znacząco obniżył bys plon-załozenie jest odwrotne, fim to samo-gdybys go zrobił a krzak zacząłby kwitnąc tydien potem to odrosty prawie by nieurosły dając lipny plon.

greentube

Well-known member
Buchów
0
Śmieszek, sadzona była w połowie maja to daje de facto max.50dni wzrostu a wielka nie jest, stad mysle ze jeszcze zaryzykowałbym z fimem.
Ale masz racje- moze to zaszkodzic.
Na swoich plantach(~50dni out) przytrenowałem własnie w ten sposob. Teraz troche mnie nastraszyłeś, że może niepotrzebnie i im zaszkodzę :zjarany:

diabl

Well-known member
Buchów
0
ja bym odpuścił fima, a zdecydowanie zastosował jeszcze lst. pozdro :)

S

SafiraAlone

Guest
90 stopni do gleby delikatnie ostrożnie i czekaj na wyniki:)
:spalony:

Ineedmj2

Well-known member
Buchów
0
też bym robił lst myślę ze wyjdzie to na plus

D

delete

Guest
LSt spoko, ale z fimem a tym bardziej lst dałbym se spokoj...jest 9 lipiec, sporo krzaków zaczyna kwitnac, gdybys zrobił sc teraz znacząco obniżył bys plon-załozenie jest odwrotne
Heh nie ma co panikować, co je nie zavije to je wzmocni. Wczoraj połamałem około 30 odrostów w tym na dwóch kwitnących już Marocach i wcale nie biore do głowy. Będzie dobrze, wyturlają się z tego spokojnie. Warto trenować jeżeli zachodzi potrzeba i są chęci. oczywiście trening w granicach rozsądku, myślę, że do 4 tyg flo można śmiało napierać LST.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół