akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Trochę przypał doradźcie

Wyszukiwarka Forumowa:

Stunti1991

Well-known member
Buchów
2
W czwartek ściołem dobytek powiesiłem do szafy w piątek trimowałem i wieszałem do szafy wieszam ostatniego topka słyszę jakiś szelest za oknem odwracam się a ktoś się gapi przez okno (szafa jest wprost okna doskonale widział jak była otwarta) zamknąłem szafę szybko zgasiłem światło podszedłem do okna słyszałem tylko jak spie****ał ale nie zauważyłem kto to był myślałem że mam jakieś chaluny na drugi dzień wstałem z rana i poszedłem zobaczyć i są rzeczywiście ślady (Protektor buta pod moje okna)
wczoraj nic nie zdążyłem zrobić bo musiałem jechać do roboty nie dawno wróciłem myślę żeby zakonserwować topki w słoikach hermetycznych i gdzieś zakopać je tylko to nie za szybko ?
Doradźcie coś bo nie wiem już sam co mam robić żeby lipy nie zaj***ć :pl:

Raf_rk

Well-known member
Weteran
Buchów
3
przepowiednia:
"nawet 7 dni nie minie, jak spotkasz nieznajomego. będzie czekał. ty zimne poty na plecach swoich poczujesz, ale nie bój się - krzywda cię nie spotka. nieznajomy zada ci pytanie, dzięki któremu cały stres minie i odzyskasz harmonię z otaczającym cię światem. pytanie będzie brzmieć: "sorry, ziomek, nie masz sprzedać "piątki"?". ;)

D

delete

Guest
Raf - heheheh zaiste, oby prawdą się to okazało :flower:

Jakbym wiedział, że okno może lecieć prosto na chodnik z przypadkowymi widzami, to bym się bunkrował bardziej, a nie otwierał okna na przestrzał i sobie trim robił... Ale nieważne - lepiej się pozbądź zawartości, bo nie wiesz czy to konfitur czy np. psychicznie chory podglądacz, któremu nikt nie uwierzy.

Stunti1991

Well-known member
Buchów
2
Raczej nie znajomy bo mieszkam na takiej wsi że znajomych mam sąsiednie wioski stąd w tej tylko paru wrogów a za tym oknem jest polna droga i most

okno nie patrzy na chodnik tylko na drogę polną rzekę i pola od drogi jest skarpa metrowa (dość stroma) i na tej skarpie do okna z jakieś 2m jest

no wiem że pozbyć tego tylko jak wsadzę w słoiki to nie zbędzie pleśniało mi ?

Paprykowanie

Well-known member
Buchów
0
Po pierwsze proponuję zakup firanek, a jeżeli masz, tylko w domu było jasno, a na dworze ciemno i przez to było widać co robisz, to zasłon...
Przecież jeżeli wiesz, że z zewnątrz widać co się dzieje w twoim mieszkaniu to nie boisz się takich rzeczy robić "na widoku"?, przecież to igranie z ogniem.
Szkoda, ale sam sobie narobiłeś przypału.

Ja bym na Twoim miejscu teraz czym prędzej usunął wszystko co przypałowe z domu i wywiózł właśnie do lasu. Jeżeli nie jest jeszcze wyschniete to po zakopaniu spleśnieje. Jak nie masz gdzie bez przypału tego wysuszyć to poczytaj tu: https://www.forum.haszysz.com/suszenie-outdoor-co-wy-na-toi-t55142.html

Powodzenia :bball:

Stunti1991

Well-known member
Buchów
2
na dworze było ciemno bo to była gdzieś 22:00 a w pokoju paliło się światło
firanki wiszą tylko okna nie miałem zasłoniętego
ale człowiek uczy się na swoich błędach:pl:

Demolka

Active member
Buchów
0
przepowiednia:
"nawet 7 dni nie minie, jak spotkasz nieznajomego. będzie czekał. ty zimne poty na plecach swoich poczujesz, ale nie bój się - krzywda cię nie spotka. nieznajomy zada ci pytanie, dzięki któremu cały stres minie i odzyskasz harmonię z otaczającym cię światem. pytanie będzie brzmieć: "sorry, ziomek, nie masz sprzedać "piątki"?". ;)

Stary w której ty bajce żyjesz <lol>

djganja

Well-known member
Buchów
0
wyniesc to z chaty ziomek, rodzina, ktokolwiek, napeno znasz kogos komu mozesz zayfac do kartonna i lecisz , tylko sie tego pozbąć na wszelki, przezorny zawsze ubezpieczony :p :bball:

Raf_rk

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Stary w której ty bajce żyjesz <lol>
Od najmłodszych lat w swojej własnej :D A teraz mam swoją rodzinę (żona, dziecko) i jakoś mi w tej bajce nadal jest za***iście ;)
pozdro :D

Stunti1991

Well-known member
Buchów
2
wyniesc to z chaty ziomek, rodzina, ktokolwiek, napeno znasz kogos komu mozesz zayfac do kartonna i lecisz , tylko sie tego pozbąć na wszelki, przezorny zawsze ubezpieczony :p :bball:

No właśnie nie mam kumpel by zaraz zjarał pół z tego i z tej połowy połowę by za***ał...
h*j tam zostawię to tak jak jest do Piątku (Będzie tydzień) zamknę w słoiki i gdzieś schowam raz dziennie będę otwierał po 1 godzinie i będzie git

FlowerOfScotland

Well-known member
Buchów
0
Moje kondolencje.

ps. a tak ode mnie to wolal bym utracic większość tematu na rzecz kolegi niż bić się głupio w pierś za utratę wolności.

420000000

Well-known member
Weteran
Buchów
2
Pozbądź się trawy z szafy, narwij rumianku i powieś go w szafie, w razie odwiedzin smutnych panów zrobisz z nich idiotów: )
A odwiedziny smutnych panów bardzo mozliwe i nie wiem czy jest sens ryzykować dla kilka gramów palenia...bo nie wiesz kto Cie podglądał.

Blinx

Well-known member
Buchów
0
przepowiednia:

Post miesiąca :spalony:

Enzo

Well-known member
Buchów
2
moim zdaniem jezeli mialbys miec przypal to juz bys go mial , a nie po paru dniach.

D

delete

Guest
Jak mogłeś dopuścić do tak bliskiej styczności osób postronnych z otoczeniem bezpośrednio stycznym z miejscem obcowania twych dostojnych dóbr ? :freak2:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół