• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Troche ciasno... obcinac?

Wyszukiwarka Forumowa:
D

delete

Guest
Nie obcinaj za dużo, bo znów aż tak gęsto tam nie masz - ew. łam łodygi, jakby się zbytnio wyciągały ponad poziom.

G

Gość

Guest
Moze nie wyglada tak zle, ale jedna z roslin troszke jest wolniejsza i jak bedzie rozmiarow tych 2 to bedzie ciezko z miejscem i juz chcialem przygotowac troche miejsca. Raczej chyba obetne kilka lisci, bo co do lamania jakos nie jestem przekonany, moze dlatego ze niemam doswaidczenia z tym. Tylko ktore obcinac liscie moga byc to te gorne wiatrakowe? jak myslicie co do wielkosci plantow jak na 41 dni?

D

delete

Guest
Raczej chyba obetne kilka lisci, bo co do lamania jakos nie jestem przekonany, moze dlatego ze niemam doswaidczenia z tym.
:freak2:

To co - będziesz czekał, aż samo się nabędzie doświadczenie, bez łamania?? No co Ty <coolpalacz> A wycinaj sobie, zbierzesz nowe doświadczenie, a nie większy plon <peace>

G

Gość

Guest
Spoko czyli lamac te liscie ktore mi przeszkadzaja lub zaslaniaja dolne szczyty? ale nie wszystkie? lamac przy glownej godydze czy bardziej kolo liscia? Wiem ze te pytania moga byc dla kogos smieszne, ale jak bym to wiedzial to nie pisalbym w dziale "poczatkujacy"

Raf_rk

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Też popieram łamanie.
Początkowo - "cholera, ale szkoda łamać, takie ładne te rośliny.... a jak coś nie wyjdzie, to co wtedy? ble, ble, ble". Ale jak się zaczęły palić od lamp nie było wyboru. I co? Ano:
https://www.forum.haszysz.com/solarr/albums/userpics/45908/080.jpg
To były tylko 2 rośliny, pod lampą 150W - a wyszło 100g ;) Bez łamania byłoby mniej.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół