akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Troszkę za późno na outa ?

Wyszukiwarka Forumowa:

Michoo

New member
Buchów
0
Yo. Jestem tu nowy i niedoświadczony. Dostałem od kumpla 6 nasion ak48 i zostały posadzone w poniedziałek. Wystawione są na out. Czy nie za późno teraz na out? Jeżeli hodowla ma sens to od kiedy dawać nawozy? Mam Biohumusa, Planton K i Ripen.

aliG

Active member
Buchów
0
no teraz to już je trzymaj tam, nie ma sensu ich wywalać zawsze to coś zbierzesz, nie będzie tego dużo i w pełni dojrzałe też na pewno nie, ale zawsze to swoje palenie:spalony: próbuj. jak już zasadzone to niech rośnie<peace> zacznij od biohumysa tak gdzieś od 3ciego tygodnia życia połowę zalecanej dawki

forumowa dziffka

Well-known member
Buchów
0
n pozno pozno, jak posadzisz to zbierzesz po 10-20g z krzaka, jak cie cisnie to sadz, może cos zbierzesz ale nie licz na kokosy.
lej bohumusa, duze plony nie beda a biohum ma sporo azotu to moze dzieki temu urosna większe

Michoo

New member
Buchów
0
@spoko, zawsze to jakieś palenie:spalony:.
@@to nie auto.

jeszcze jedno pytanko: jak rozpoznać płeć ?

---------- Aktualizacja posta 14:36 ---------- Czas poprzedniego posta 14:27 ----------

dodam jeszcze, że plany w sobote idą pod foliak :jaraczz:

Medivh

Member
Buchów
0
Jak nie auto to naprawde bedzię marny zbiór możesz jakoś przyśpieszyć kwitnienie małą doniczką w jakimś temacie ktoś tak zrobił a płeć popatrz na haszysz wiki jest ładnie pokazanie.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół