Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Yo. Jestem tu nowy i niedoświadczony. Dostałem od kumpla 6 nasion ak48 i zostały posadzone w poniedziałek. Wystawione są na out. Czy nie za późno teraz na out? Jeżeli hodowla ma sens to od kiedy dawać nawozy? Mam Biohumusa, Planton K i Ripen.
no teraz to już je trzymaj tam, nie ma sensu ich wywalać zawsze to coś zbierzesz, nie będzie tego dużo i w pełni dojrzałe też na pewno nie, ale zawsze to swoje palenie:spalony: próbuj. jak już zasadzone to niech rośnie<peace> zacznij od biohumysa tak gdzieś od 3ciego tygodnia życia połowę zalecanej dawki
n pozno pozno, jak posadzisz to zbierzesz po 10-20g z krzaka, jak cie cisnie to sadz, może cos zbierzesz ale nie licz na kokosy.
lej bohumusa, duze plony nie beda a biohum ma sporo azotu to moze dzieki temu urosna większe
Jak nie auto to naprawde bedzię marny zbiór możesz jakoś przyśpieszyć kwitnienie małą doniczką w jakimś temacie ktoś tak zrobił a płeć popatrz na haszysz wiki jest ładnie pokazanie.
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.