• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Trzęsące dłonie po paleniu

Wyszukiwarka Forumowa:

jerry24

Well-known member
Buchów
0
Witam
Wczoraj zapalilismy sobie z kumplami na chillout oczywiscie za***ista pogoda sloneczko prazy no to poszlismy nad rzeczke ;)
Zaopatrzeni w dobra syta 1 z wagi siedlismy nad rzeka no i jest pomysl zeby palic z butli no ale nie ma butli... no to jeden kumpel poszedl po butle nas 2 siedzi jeszcze jeden mial dojsc no i w koncu wyciagamy blety wyszedl gruby bat zaczynamy palic a ich nie ma i nie ma no to nagle krzyk ze koncowka a ich nie widac to poszedl bat tak z polowki na nas dwoch torpeda dobra smiechy hihy no i przyszli wreszcie.:pr:
Wyszlo na to ze zrobimy kolejnego bata z reszty, ze ja siedzialem kolo typa co mial temacik to mowi zebym kartke potrzymal jak ją wzialem do reki to jakas masakra jak turbulencje w samolocie cala reka sie trzesie oczywiscie wszyscy ostra beka co to sie nie dzieje i o to moj problem jak zapale to strasznie trzesa mi sie lapska :zjarany:

No i wlasnie zauwazylem ze to nie pierwszy raz tak mi sie lapa trzesie po dobrym paleniu tez ktos tak ma ?
Jakbym mial na fazie skrecic lola to bym predzej wszystko wysypal niz zaczal go rolowac ;d
P.S jakis sposob na to tabletki jakies ?:freak2:

headkevin

Member
Buchów
0
Każdy tak ma heheheh to jest strasznie smiechowe jak gdzies na imprezce jest kazdy u***any ostatnio bylem na imprezce i pilismy i jaralismy pierw zajaralismy wszystko piz*a weszla konkretna a potem wzielismy sie za wódke ale niestety przy polewaniu kazdemu sie trasla tak reka ze 0,5 cale zostało na ziemi kazdy probowal i nikt nie umiał nalac normalnego kielicha tylko połowa na stole heh :p

jerry24

Well-known member
Buchów
0
Poważnie? To ja jakiś dziwny jestem, bo tak nie mam.

No własnie o to chodzi ze oni palacze nalogowi papierosow i w sumie baksu tez duzo pala i nic rece twarde jak skala a mi lataly jak poj*** :spalony:

Chyba ze ja poprostu mialem tak ostra torpede bo w sumie nie palilem tak z dwa tygodnie ;d

juzek farmer

Well-known member
Buchów
0
Cos w tym jest bo ja tez pale fajki nalogowo i w chuuuj duzo baku,a rece nigdy mi sie nie trzesa:spalony:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół