akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

[TUTORIAL] Wrzucanie zdjęć do haszyszowej galerii

Wyszukiwarka Forumowa:

ostrakosa

Well-known member
Buchów
371
Uszanowanko,
Coś się dzieje z galerią, że nie mogę wrzucić zdjęć? Czy może, to moje ostatnie spiny z niektórymi dzbankami z forum spowodowały, że mam jakąś blokadę i jestem wyłączony? :)

Ostatnia edycja:

SCuN

Haszzzysz Buuzzz
Obsługa forum
Administrator
Buchów
1,788
Wszystko powinno działać. Pokaż screeny, wrzuć narazie gdziekolwiek. Ktoś ma jeszcze problemy?

ostrakosa

Well-known member
Buchów
371
Wszystko powinno działać. Pokaż screeny, wrzuć narazie gdziekolwiek. Ktoś ma jeszcze problemy?
Niektóre zdjęcia idą, jednak wyskakuje komunikat i wykrzyknik po załadowaniu a inne kompletnie nie śmigają. Dziwna akcja, bo takich problemów nie mialem nigdy wcześniej, stąd też moje zapytanie. Niestety nie mogę wrzucić screenów, bo mi nie ładuje zdjęć do galerii byku, a chciałem zrobić UP'a. Żadnej ściemy tu nie ma. Podczas próby wrzucenia zdjęcia ładowanie pliku staje na 0%, inne natomiast się ładują, ale jak wspomnilem powyzej po załadowaniu wyskakuje komunikat z czerwonym wykrzyknikiem.

Ostatnia edycja:

SCuN

Haszzzysz Buuzzz
Obsługa forum
Administrator
Buchów
1,788
Jeżeli nikt więcej nie zglosi takiego problemu to widocznie problem może być po twojej stronie.

Musimy poczekać

ostrakosa

Well-known member
Buchów
371
Jeżeli nikt więcej nie zglosi takiego problemu to widocznie problem może być po twojej stronie.

Musimy poczekać
Zdjęcia nie przekraczają dopuszczalnego limitu, mają w maxie po 4-6mb . Wylogowałem się oraz zalogowałem ponownie kilkukrotnie - nadal kapa. Korzystam z Opery z VPN, jednak tak jak pisałem - ostatnimi czasy nie było z tym żadnego problemu, wchodzily elegancko i gładko. Ogarniam, spróbuję jutro. Dzięki za odpowiedź !

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół