Niektóre zdjęcia idą, jednak wyskakuje komunikat i wykrzyknik po załadowaniu a inne kompletnie nie śmigają. Dziwna akcja, bo takich problemów nie mialem nigdy wcześniej, stąd też moje zapytanie. Niestety nie mogę wrzucić screenów, bo mi nie ładuje zdjęć do galerii byku, a chciałem zrobić UP'a. Żadnej ściemy tu nie ma. Podczas próby wrzucenia zdjęcia ładowanie pliku staje na 0%, inne natomiast się ładują, ale jak wspomnilem powyzej po załadowaniu wyskakuje komunikat z czerwonym wykrzyknikiem.Wszystko powinno działać. Pokaż screeny, wrzuć narazie gdziekolwiek. Ktoś ma jeszcze problemy?
Zdjęcia nie przekraczają dopuszczalnego limitu, mają w maxie po 4-6mb . Wylogowałem się oraz zalogowałem ponownie kilkukrotnie - nadal kapa. Korzystam z Opery z VPN, jednak tak jak pisałem - ostatnimi czasy nie było z tym żadnego problemu, wchodzily elegancko i gładko. Ogarniam, spróbuję jutro. Dzięki za odpowiedź !Jeżeli nikt więcej nie zglosi takiego problemu to widocznie problem może być po twojej stronie.
Musimy poczekać
Nie. Wszystko leci normalnie bez problemów...Ktoś ma jeszcze problemy?
Ściągnij darmowy program https://www.irfanview.com/main_download_engl.htm
Tak czy inaczej jakaś wina jest po twojej stronie bo więcej osób zgłaszało by problemy. Na te chwile nie mogę określić co jest przyczyną. Spróbuj wyświetlić zdjęcie w telefonie zrobić screen i taki screen wrzucić, albo spróbuj ustawić w telefonie/aparacie mniejsza rozdzielczość, żeby zdjęcie nie przekraczalo 10mb, jeżeli nie chcesz go zmniejszać. Możesz też użyć innego programu do zmniejszenia/kompresji zdjęć i zobaczymy jak to zadziała.