akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

[TUTORIAL] Wrzucanie zdjęć do haszyszowej galerii

Wyszukiwarka Forumowa:

Babaluga

Well-known member
Buchów
863
Odznaki
2
Nie mogę się zalogować do galerii danymi z forum. Stworzyłem inne konto i mogę dodawać zdjęcia ale nie mogę dużego formatu dodawać. Mogę tylko miniatury na które trzeba klikać by powiększać.
Bardzo irytujące
Po tym jak wyślesz zdjęcia masz na górze nad oknem z wysłanymi zdjęciami rozwijane menu. z niego wybierasz BBcode.
Używaj opcji średnia wielkość.

BetonowyDaniel

Edward A. Murphy
Buchów
7,644
Odznaki
11
Po tym jak wyślesz zdjęcia masz na górze nad oknem z wysłanymi zdjęciami rozwijane menu. z niego wybierasz BBcode.
Używaj opcji średnia wielkość.
wlasnie nie, najlepiej używać BBCode full
Najlepiej dla oglądających bo nie muszą w nic klikać, żeby zobaczyć całe zdjęcie.

Ostatnia edycja:

Lg78

Member
Buchów
3
Rosną na brzegach apojemnika na głównym pokładzie też kilku przybyszy jest 😀 czekam na dalszych

Lg78

Member
Buchów
3
Sorry, proszę admina o usunięcie moich powyższych postów przez pomyłkę wkleiłem w złym dziale a nie potrafię usunąć. Próbuje dodać zdjęcia ale jakoś nie wychodzi pojawia się informacja ops napotkaliśmy problem oraz okienko Image cannot be loaded from the passed link.
Zmieniam oczywiście na BBCode full rozmiar pliku 2mb jestem zalogowany w galerii

Ostatnia edycja:

Satvara

Active member
Buchów
93
Mam problem, mianowicie ani nie mogr odzyskac hasla na konto galerii, ani nie moge zalozyc nowego konta :/ Nie przychodzi mi mejl do resetu hasla i to samo podczas zakladania nowego konta. Cod lezy po waszej stronie? Sprawdzalem kazdy mozliwy folder i lupke, nic? Nawet wiadomosc na suppport sie nie chce wyslac.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół