akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

TVN 19:45 UWAGA!

Wyszukiwarka Forumowa:

Czy w szkole powinno zarzywać się zioło?

• a)Tak

Głosów: 0 0.0%
  • b)Nie

• c)Nie mam zdania

• Łącznie głosujących
    0
Status
Ten wątek został zamknięty.

Jendrol

Well-known member
Buchów
2
Blant napisał:
No jakby była legalizacja to w 2 liceum codziennie by się zjaranym przychodziło... A teraz jak coś wyczają to odrazu do dyrektora i chu*...

Wątpie :p tzn alkohol jest legalny, ale jak przyjkdziesz na***any do szkoly (nawet jak masz juz 18.) to i tak delikatnie mowiac, grono pedagogiczne nie patrzy na to zbyt przychylnie :p

Ja do szkoly nei chodze juz od pau miechow, ale wsumie przez ostatnie dwa lata nie palilem prawie w budzie... ale kiedys miewalem takie okresy ze przez miecha dzien w dzien zjarany na lekcjach siedzialem :p
Pozdro

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
Jendrol napisał:
Blant napisał/a:
No jakby była legalizacja to w 2 liceum codziennie by się zjaranym przychodziło... A teraz jak coś wyczają to odrazu do dyrektora i chu*...

Wątpie tzn alkohol jest legalny, ale jak przyjkdziesz na***any do szkoly (nawet jak masz juz 18.) to i tak delikatnie mowiac, grono pedagogiczne nie patrzy na to zbyt przychylnie

Teoretycznie szlugi w szkole sredniej tez nie sa dozwolone. W większości liceow, technikow, o zawodowkach juz nie wspomne, co przerwe kupa ludzi wbija do klopa, lub przed szkole na szluga i malo kto sie czepia. Watpie tez by nauczyciele po legalizacji byli bardziej kumaci niz teraz...

R

Rider

Guest
Tylko jak sie zachowuje człowiek po papierosach a jak po alkoholu

dGrey

Member
Buchów
0
Zioło w szkole?! Pogięło! PO szkole, to ja rozumiem, żeby się zrelaksować, ale nie podczas lekcji :pl:

ejeden

Well-known member
Buchów
0
HAHAHA CZEMU NIE ? WIDZE ZE TU DUZO JARACZY JAK JA pie***le, TRAWKA NA CODZIEN A NIE HEHE, CZEMU NIBY NIE SPIE****IC Z KILKU LEKCJI ALBO MIEDZY LEKCJAMI SE NIE przyj***c CZEGOS W PLUCA ? NIE DASZ RADY CZY JAKI h*j ? ku**a PALE OD 6 KLASY PODSTAWOWKI ku**a I W JAKIMS SENSIE UMNIE PANOWAC NAD SWOJA BANIA ITP PROSTE HEH TYLE RAZY PALILISMY ku**a I NIGDY NIGDY NIKT SIE NIC NIESKAPL I NIGDY TO NIKOMU NEI PRZESZKADZALO EEH, POZDRO DLA PALACYCH NON STOP!

[ Komentarz dodany przez: Kostek: 2006-11-01, 10:29 ]
Następnym razem pisz bez Caps Locka...

i nie klnij tyle bo cie wywale z tego forum - greenlife

P

pawelreal

Guest
dGrey napisał:
Zioło w szkole?! Pogięło! PO szkole, to ja rozumiem, żeby się zrelaksować, ale nie podczas lekcji :pl:

zgadzam sie z tym ale jak mam luzne lekcje albo zostala tylko 1 godzina to czemu nie :queen:

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
ku**a a zauwazyles date wyslania ostatniego posta? kÓrwa... po kiego chÓja odswiezac te starocie?

Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół