nasiona marihuany

Twój kot kupowałby ...

Wyszukiwarka Forumowa:
D

delete

Guest
hhhh ; dddd to autentyk?? czy jakiś fake? bo nie wygląda troche

nostri

Well-known member
Buchów
0
autentyk. moj kot wachajacy MJ, robilem zdiecie wyostrzajac na MJ dlatego kota widac jakby w tle i nie wyraznie

nostri

Well-known member
Buchów
0
podjadac chce liscie :) musialem go pogonic.

Snake Eater

Active member
Buchów
0
Nie dziwie mu się :tongue: Zwierzęta też musza mieć coś z życia :queen: :pr: Zawsze jak palimy u mnie w domu to mój pies też sie załapie :geek:

Nexer

Well-known member
Weteran
Buchów
0
275.jpg

276.jpg

trwaożerca :sunny: czasem załapie się na buszka :D

Snake Eater

Active member
Buchów
0
Ale masz za***istego kota :pr: Pozdrów go ode mnie :queen: :thumright:

D

delete

Guest
Mój jest leprzy ; d zjadał juke w nocy, spadł z parapety razem z nią, obudził mnie ; ) a miałem taki fajny sen ; d Może to nie ganaj tylko kocimietka :D?

Nexer

Well-known member
Weteran
Buchów
0
mój zaliczył upadek z 4 piętra na beton i złamał lekko jeden palec...

Lubo

Well-known member
Weteran
Buchów
3
Głupi kot mojego kolegi po pierwszym paleniu doznał przemiany duchowej i stał się bardzo fajnym kocurem, zaczął się normalnie bawić itp. Wcześniej wszystkiego się bał.

Nexer

Well-known member
Weteran
Buchów
0
mój jarał 2 razy. za pierwszym spał na plecach z otwartymi oczami i przez cały wieczór pił tylko wode, za drugim zwiedził mieszkanie i był agresywny :)

osoby które nigdy nie miały kota nie będą wiedziały co to znaczy. myślą 'eh, chodzi sobie, miałczy, sra do kuwetki to wszystko'. często swoim zachowaniem przypomina 'większych' braci (poluje na każde robactwo, ale do pszczół i os ma uprzedzenie, hehe) lub kochającego psa. to taka mała gnida której nie da się nie lubić ;) jest wredny i sprytny jak ja, dlatego tak go cenie :D ciężko mi zliczyć ilość zbitych doniczek, wazoników, bombek itp w ciągu tych 7 lat. je wszystko co zielone, przynajmniej próbował... najbardziej lubi zwykłą trawe, po innych miewa mdłości i robi się zielony. codziennie mnie budzi i chce żeby go głaskać albo dać coś do miski... inteligencją nierzadko dorównuje psom, ba, śmiałbym powiedzieć że w niektórych przypadkach je przewyższa ;)

dobra koniec, mógłbym na temat kotów pisać i pisać :p

Nexer

Well-known member
Weteran
Buchów
0
jaki właściciel taki kot! HAHAHA

C4

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Ten czarny ma oczka jak zbuchany, a to pierwsze zdjęcie nadawałoby się na jakiś avatar:p

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół