nasiona marihuany

Twój ogród - nawóz do surfini

Wyszukiwarka Forumowa:

PANAMNESIA

Active member
Buchów
104
Przetrzepałem markety nawozów że śmiech na sali całe półki z prawie identycznym składem różniące się nazwami roślin że niby do tego i owego a tu taki rodzynek do pomidorów mi się skończył to kupiłem na surfinie. Oprysk 0,1% będzie okej ?

Dawkowanie 20-100g w 2 litry-10litrów

20240730_191012.jpg

Ostatnia edycja:

Fruvita

Well-known member
Buchów
191
A dlaczego chcesz pryskać, a nie lać w korzenie?

PANAMNESIA

Active member
Buchów
104
Taka moja teoria że po oprysku roślina więcej pobiera korzeniami żeby rozcieńczyć soki komórkowe wiec na etapie początkowym kwitnienia to sobie zrobiłem eksperyment na dwóch prawie identycznych roślinach.
Jeśli działam niezgodnie z prawidłowymi metodami lub uraziłem w jakiś sposób powyższym pytaniem o stężenie to najmocniej przepraszam chciałem sobie tylko potestować nowy nawóz. 😉

Fruvita

Well-known member
Buchów
191
A po co roślina miałaby rozcieńczać te soki?

Ze swoimi roślinami możesz robić co chcesz, zwłaszcza eksperymentować. Przetestuj dolistne nawożenie przez całą fazę kwitnienia, ale tak solidnie całym NPK :LOL:

Eko

997
Weteran
Buchów
20,660
Odznaki
13
Taka moja teoria że po oprysku roślina więcej pobiera korzeniami żeby rozcieńczyć soki komórkowe wiec na etapie początkowym kwitnienia to sobie zrobiłem eksperyment na dwóch prawie identycznych roślinach.
Jeśli działam niezgodnie z prawidłowymi metodami lub uraziłem w jakiś sposób powyższym pytaniem o stężenie to najmocniej przepraszam chciałem sobie tylko potestować nowy nawóz. 😉
Setki tysięcy prac naukowych na temat pobierania pokarmu przez rośliny ale ta mnie roz***ala na łopatki aż się oplułem

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół